RESULTAT & KOMMENTARER

Men hörni, vilka matcher vi fick se!!
Sollentuna var en hårsmån från tre poäng mot storfavoriterna Segeltorp och Tumba gick på pumpen mot Åshöjd…nej Värmdö ska det vara!
Ni fattar själva, det här ser ut att bli riktigt rörig…nej, spännande ska det vara!

Sollentuna hade 3-1 tills det var 10 min kvar då Torpet gör 3-2. När det är en och halv minut kvar kastar Torpet in pucken från sidan och en distraherad Sollentuna-keeper släpper in pucken precis invid stolpen.
Varför var han distraherad? Jo, bara sekunder innan ”skottet” så låg det en Torpet-spelare utsträckt i målgården…men vad vi kan se så hinner han upp och ur målgården innan skottet kommer….kanske skulle det ha varit en avblåsning för spelare i målgården…vem vet? Domarna?

Greg Lindqvist, SOLLENTUNA:
-Du ser ju själv Pelle, vi är så pass bra att vi kan vinna matcher mot lag i botten av Hockeyettan.
Målet de får i slutet av tredje är regelvidrigt, tycker vi! Men, vem bryr sig om vad vi tycker?
Vi lär få slå Värmdö i back-to-back-mötena, två gånger, så vi kommer upp i tabellen.
Tumba och Segeltorp vinner varsin match i sina back-to-back-möten…kan du ordna det?
-Greg, försök att sova litet nu!
Sova? jag ska åka och jobba!

Besviken..

Adam Rachidi, Segeltorp:
-Finns inget bra att säga. Vi var inte alls där idag. Vi var där i 10 minuter. Och det räckte för att få med oss 2 poäng. Ladda om inför fredag. Så det är skönt att det ny match igen!

Wille Hedman gör det märkliga 3-3-målet!
Spelat större delen av säsongen i….Sollentuna!!

Värmdö gör personbästa varje match nu och man gör mål i Boxplay! mot Tumba!
Backen Hampus Berg är i sitt livs form och gör ett grandiost mål när han tar sig från egen zon hela vägen till motståndarmålet och snärtar in ett tjusigt mål!
Tumba är ju skridskostarka men..man blir litet avväpnade av ett gäng gustavsbergare och visst är det litet märkvärdigt!

Pelle Nilsson, VÄRMDÖ:
-A men tack, inte nöjd med första perren. Något bättre i andra och i tredje är vi det bättre laget. Hugo gör det riktigt bra i mål och vi vinner rättvist. Tror många börjar haja att vi är rätt bra. Inte så snyggt alla gånger, men i den här serien handlar det bara om att vinna. Om du har tid så kolla in deras första mål på hockeytv, mål eller inte?
Hampan logga nog fan 40 min idag. Å herregud vilken balja han gör..
Vi har ganska kul just nu.

Berg har form!

Micke Österblom, TUMBA:
-Är otroligt besviken, vi fortsätter precis som i första matchen och drar på oss otroligt mycket utvisningar.
Tror vi spelar halva första perioden med en man mindre och det är där vi förlorar matchen då vi får gå hårt på 8-10 spelare
Utvisningarna är solklara så det var lätt domaren att ta dom.
Nu får grabbarna bestämma sig om dom vill vara med i racet.