Tre matcher på tisdagen..

KVALSERIE A

GÖTA – NORRTÄLJE

Mm, det blev ju hack i skivan när det blåste upp på Ålands hav så matcherna i förra omgången blev inställda. Nytt datum ryktas bli skärtorsdag eller långfredag, 28-29 mars.

Göta är favoriter igen men..de har inte sopat banan med varken Sudret eller Norrtälje så man ska nog ta i allt man kan för att säkra platsen i Hockeytvåan.
Norrtälje har chansen att ta förstaplatsen så småningom men då måste man börja plocka trepoängare, omedelbart!
Reportagebilen kommer att tillbedjas att fungera ut till Bromma, Stora Mossen, ikväll och vi hoppas få några sköna intervjuer på plats!

Johan Rothlind, GÖTA:
-Vi ser fram emot att få ta emot Norrtälje igen, kul motstånd sist. Vi är på det klara med vad som kommer krävas och vet också att när vi spelar så som vi startat matcherna hittills så är vi tuffa att möta. Plockar vi fram det över 60 min så ska vi städa av detta.

Patrick Nordström, NORRTÄLJE:
-Allt är under kontroll och idag blir det tre pinnar!
Dessutom sätter jag nog en kasse, ribba in..i andra perioden!KVALSERIE B

Kan övriga lag få stopp på Viggan? Det blir troligen svårt då Viggan nu har fullt av folk på träningarna och farten har skruvats upp ordentligt.

Hockeytvåanlaget Iron har ingen trepoängare än och att man ska ta det mot Viggan ikväll är en högoddsare även om inget är omöjligt!

Waxholm sjönk ihop sist mot Gnesta i tredjeperioden men om man lärde sig nåt av det så kan det bli en jämna match ikväll. Gnesta lär väl ge allt och hoppas på att Viggan tappar poäng så att man kan komma ikapp till slut.

VIGGAN – IRON kl. 19.10

WAXHOLM -GNESTA kl. 19.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.