SLAGET PÅ ÅLAND – AVGÖRANDET

Nå, det mesta är redan sagt om denna fenomenala avslutning på säsongen där sista matchen, den som dessutom blev uppskjuten vilket har förlängt spänningen så mycket att vi inte sett motsvarigheten tidigare, blev den absolut viktigaste matchen på hela säsongen.

Den som vinner matchen går upp i Hockeytvåan, det är den enkla matematiken.

Norrtälje kommer alltså att få spela en bortamatch med över 900 åskådare på läktaren och frågan är om man haft den stora publiken tidigare?
Kommer det påverka de unga spelarna…positivt eller negativt?
Mariehamnarna är ju vana att spela inför hundratals åskådare men när Islandia är proppfull blir det nog en extra påverkan även för dem.

Tyvärr fick inte redaktionen följa med Norrtälje till Åland och det respekterar vi.
Att själv ta sig över och tillbaka är riktigt krångligt och inte billigt heller så vi hoppas Norrtäljes eget mediateam gör något spännande av resan och matchen, en uppgift de löser med lätthet med tanke på det arbete de gjort tidigare!

Calle Juslin-Nyqvist, MARIEHAMN:
-Fasiken vad trist då att du inte åker med! Vi får helt enkelt hoppas vi ses nästa vinter 🏒 Bra jobbat med sidan!
Känslan är bra i laget! Vi är redo, varit en lång säsong och vi har utvecklats hela tiden! Tacksam för att få varit med på resan med killarna i laget som har slitit hela säsongen!
Vad roligt de ska få vara att spela en match i April med betydelse och mot just Norrtälje som har haft en jätte imponerande resa sedan de snöpligt missade Alltrean i höstas.

Anders Söderström, NORRTÄLJE:
-Godkväll! Vi tränade ett kortare pass imorse där vi fick fart på fötterna och slipade på special teams. Känslan är bra, finns det någon nerv så släpper den efter första närkampen.
Det är bara ishockey som ska spelas. Njuta av en hockeyfest och ge järnet kommer man långt med en match som denna. Vi har så gott som full trupp imorgon, ett par avbräck men vi åker med fyra kedjor och sju backar. Stort tack!

Till sist, MÅ BÄSTA LAG VINNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.