RESULTAT HOCKEYFREDAG 13/10

NORRA:

Det här är varför vi älskar hockey…inget är bestämt på förhand!
Rimbo har varit nertryckta i skorna men reser sig på hemmaplan och vinner över serieledarna!
Jumbon Gimo börjar hitta sitt spel och ta första trean mot Järfälla som får känna på hur det är när det inte stämmer.
Bålsta som inte heller hittat nån form får plötsligt inspiration och tvålar till Viggan ordentligt! Målskyttarna i Viggan är gamlingarna Notan och Kotten (gissa de riktiga namnen) och laget behöver kanske få igång fler, yngre, målskyttar för att framgångarna ska bli fulländade.
..och så Iron, som vänder 1-4 till 7-4!!! That´s hockey! Spånga med sina skitförutsättningar hade behövt hålla i sin fina ledning för att hålla humöret uppe..men, de vet iaf att man kan göra mål….men nu behövs en stark defensivplan…snabbt.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tack! Ja det börjar ta sig! Vi drar längsta strået i en bra hockey match. Vi jobbar som ett lag i 60 min. Dödar extremt mycket utvisningar. Offrar oss för varandra över hela banan!
Kenta Pettersson, Göta: -Alla förluster är tunga osv sett match bild. Nyttig förlust för oss. Inga träd växer till himmelen, inte våra heller. Rimbo vinner välförtjänt. Nya tag och mera gröt.
………………………………..
Magnus Eriksson, Gimo: -Ja , vi studsar tillbaka efter förra matchen , en bra match från oss i 2 perioder med bra passnings spel och vi gör mål på våra chanser, i sista blir prestationen lite upp och ner men vi reder ut det och tar våran första vinst för säsongen. GIMOKOMMENTAR
Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle! Tung förlust vi slarvade en hel del och det har vi ej råd med, men avslutade matchen ganska bra..
……………………………….
Lasse Billing, Bålsta: -Vi jobbar lika hårt och följer planen lika bra som mot G/T men idag får vi betalt för det.  LOKALSPORT
Håkan Strömberg, Viggan: -Bålsta vinner för de hade mer vilja och motivation ikväll. Vi är inte beredda att ha blåställen på oss ikväll och då vinner vi inga matcher. Nu måste vi visa en jävla karaktär och inställning på tisdag.
………………………………
Iron: Klubben har valt att inte vara med i EastCoastHockey men..vi hoppas att spelarna agerar..för visst hade det varit roligt att höra om denna bragdseger?
Dan Ögren, Spånga: Nej nej, riktigt illa. Vi startar dock riktigt bra, första perioden spelar vi smart och effektivt. Andra perioden tappar vi huvudet helt, bedrövligt dålig period! Och tredje orkar vi inte vända den dåliga  trenden, vi är ont om folk, samtidigt som Iron har medvind i sin upphämtning.

……………………………..

SÖDRA:

Jaha, i Södra kanske vi hade mer förväntade resultat men Lindens urladdning var ändå litet förvånande, man har massor av spelare på skadelistan så..för dem var denna seger guld värd.
Segeltorp tog också en välbehövlig seger och coach menar att Åker står ut litet som ett något sämre lag medan övriga är mycket jämna.
Trånkan gick på pumpen mot Tumba och det laget verkar ha bra go i Rådbjer och Rydells tappning. Vi behöver nog åka dit igen och kolla vilken medicin de använder..

Gustav Länn, Linden:  FILM          LINDENS RAPPORT
Christoffer Fröling, Värmdö: Jag har tyvärr inte så mycket att tillägga. Bara att trycka på omstartsknappen och ta vår matchfria vecka till att hitta tillbaka. Just nu är det rätt tomt. Trevlig helg,
……………………………..
Mikael Österblom, Segeltorp: -Skönt med en seger igen. Åker har en stor trupp men de inte samma tryck som övriga lag i denna mycket jämna serie. Vi brottas med att få tillräckligt med spelare till matcherna så en seger känns då riktigt bra. 
Åker/Strängnäs: Klubben har valt att inte vara med i EastCostHockey.
…………………………….
Emil Fürsten, Trånkan: -Tycker vi gör årets bästa perioder i första och andra, trots det underläge med 1-4. Sen går luften ur oss lite vid femman. Men vi är klart nöjda med prestationen, missnöjda med resultatet. Bara att kriga vidare!
Conny Rydell, Tumba:Tja! Kul att vara med igen! Huvudanledningen till att jag hoppade av var att jag blev besviken på dom spelare som spelade ner laget i tvåan och sen stack till andra klubbar i samma serie och att killarna inte ställde upp på barmark 3ggr vecka. Men nu är halva laget nytt och dom som är kvar har en ruskigt bra inställning och dom nya har också det!  Kul när alla är lyhörda och motiverade! När det gäller matchen i går som kommer vi in i matchen på ett bra sätt och sätter våra chanser, vi gör en bra 1 period en sämre 2a där Classe i målet räddar oss, sen tycker jag att vi tar ansvar och stänger ner matchen i 3e.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.