Halloweenhockey 31 oktober

Vi får väl se hur skräckinjagande denna omgång blir..

NORRA:

Jag tror på enbart hemmasegrar ikväll.

Spånga får äntligen spela på hemmaplan och jag tror de får en HalloweenBoost av detta! Man vet dessutom inte vilket lag Gimo ställer på isen, kan alla H2-spelare komma loss i tid för att resa hela vägen till Stockholm? Detta är ett problem i dessa serier med obetalda spelare som försöker pussla ihop arbetsliv, familjeliv och hockeyliv. Vi tror att jumbon är bättre på hemmaplan vilket man bevisade mot Järfälla, 3p, och även mot dagens motståndare Spånga då man lyckades ta en pinne.

Bålsta får en riktigt arbetsam kväll om man ska slå Rimbo och även om man har fyra raka vinster så har Rimbo fem raka, vilket gör att det är två lag med bra självförtroende som möts. Man har riktigt bra målvakter i dessa lag men hur är det med försvarsjobbet?  Vi tror att bästa försvarsjobbet vinner och att hemmaplan avgör om det blir jämnt.

Göta är stora favoriter till vinsten men Järfälla kan ändå ställa en allvarlig fråga om Göta inte har alla killar på plats och om man tar många utvisningar..JHC hade riktigt bra PP-spel sist mot Spånga. Göta har två bra målvakter så det kommer ställas höga krav på siktet om Järfälla ska göra mål. Förstemålvakten i Järfälla Linus Hildeby kan också stänga sin butik, om han är på humör, så även om Göta är favoriter så är härmed en kryssvarning utfärdad!

Viggbyholm har rutinerade gubbar vilket vi kan se i poängtabellen där Patrick Notan Nordström leder hela klabbet på 18p! Fredrik Kotten Korduner är inte långt efter med 14p.  Tråkigt att Christoffer Tumba, den gode backen, hoppar runt på kryckor. Vi tror att om Viggan har ordinarie lag på isen så gör hemmaplan att de vinner..Iron har en ganska bra säsong hittills och troligen starkare och aningen stabilare än ifjol. Man missade ju Alltvåan snöpligt förra säsongen och nu är det knallhårt om platserna igen. Adam Lindbom är en sniper av rang nu och rutinerade Arvid Sund är stommen i laget som vi ser det… Bara fem omgångar kvar!
/Pelle B

SÖDRA:

Tumba – Flemingsberg: 1

Det blir en tuff match i Ishuset ikväll. En match där hemmalaget Tumba får gälla som favorit. Flemingsberg har de senaste två matcherna fått klara sig utan sig utan stjärnan Viktor Wahlqvist och har förlorat båda dessa matcher. Oklar status på Wahlqvist ikväll.

Åker/Strängnäs – Värmdö: 1

Åker har sedan tränarbytet spelat bättre och har i flera matcher varit nära poäng. Jag tror Niklas Flodin tar sin första seger som Åkertränare ikväll mot Värmdö. Värmdö har dock spelat ganska bra på sista tiden. Men jag tror att Åker kommer vinna.

Nynäshamn – Linden: 2

Hemmalaget Nynäshamn har sedan senaste matchen bytt tränare. Robert Spath återvänder efter några år i klubbens juniorlag. Blir det effekt av tränarbytet redan ikväll ? Nja, jag tror att Linden blir för tuffa.

/Mats T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.