Resultat hockeytorsdag 9 november

NORRA

Redaktionen på plats i B-hallen, Stora Mossen, och hann se period två och tre. Det var inte Götas kväll alls där oflytet var dominerande. Farten var hög och Rimbo kunde göra de mål som behövdes samt att Robin Klaar i målet hade en grym dag på jobbet. Vid 0-2 pressade Göta på och gjorde ett mål som domaren missade och naturligtvis inte kunde godkänna då vilket gjorde Götakillarna frustrerade och i det läget passade Rimbo på att göra 0-3!! Göta gav dock aldrig upp utan kämpade tappert och reducerade till 1-3 innan Rimbo kunde göra ett mål till, i öppen bur.

FILM! Mål och intervjuer.
……………………..

SÖDRA

Uffe Rådbjer, Tumba:F’låt Pelle. Vi mötte ett för dagen mycket mer motiverat lag men för den delen så va inte vi utan chanser. Ribba stolpe och en målvakt med lite mer tur på sin sida. Många onödiga och omotiverade utvisningar gjorde matchen till dem. 4 nycklar sjuka/ borta oxå ett tapp. Vi kommer igen ??

Micke Österblom, Segeltorp: -Vi fortsätter i samma stil som mot flemingsberg. Vi fokuserar mycket på vårt försvarspel och att vända spelet snabbt så inte Tumba får checka fast oss. Sen vet vi att vi har skickliga forwards som kan avgöra.
Men nyckeln till att vi vänder denna match och vinner är Rickans målvakts spel sista 5 minuterna i första. Han gör 2 otroliga räddningar dom vi kan rida vidare på. Sen tycker jag att vi är lite bättre sista 2 perioderna och vinner välförtjänt till slut.