Resultat sista omgången

Grundserien färdigspelad!
I Norra är det Rimbo, Göta,Viggbyholm och SK Iron som spelar i Alltvåan. Bålsta förlorade litet oväntat i sista matchen mot Spånga vilket renderar i en plats i Fortsättningsserien.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena! En stabil seg er utan att vi imponerar. Nu laddar vi batterierna till tisdag..

Christer Westerlund, Järfälla: Hej! Vi gör en bra match mot Rimbo små misstag gör att dom vinner men rättvis. Nu ska det bli kul när fortsättningsserien drar igång Mvh Christer ??
………………………………

Magnus Eriksson,Gimo:

Håkan Strömberg, Viggan: -Härligt att den första målsättningen är klar! Det är ingen lätt uppgift att åka till Gimo och Upplandsskogen, för att hämta hem tre poäng. Det blir inte lättare när busschauffören åker vilse…. så att vi kommer till ishallen när det är 45 min kvar till nedsläpp. Grabbarna gör det bra och vi gör en okej första period, trots förutsättningarna.
Vi startar den andra perioden bra och vi får utdelning, med tre mål på fyra minuter. Fyra minuter senare gör vi även 4-0 målet. Skönt!
Gimo gör deras första mål, bara 14 sek efter vårt fjärde mål. Efter 5:36 i den tredje perioden så hade vi gjort ytterligare två mål.  9:34 in i den sista perioden så kom även vårt sjunde mål. På 1 1/2 minut så gör Gimo två snabba mål. Vi gör sedan tre raka mål igen och vi vinner komfortabelt med 10-3. Skönt att vara klara för Alltvåan! Det är vi värda, tycker jag.
Härligt och starkt att vi avslutar grundserien med fyra raka segrar! Roligt att se vårt målvaktslöfte Gustav, står och gör det bra i alla dessa fyra segermatcherna.
Kotten” & ”Notan” levererade rejält ikväll, med hela sex poäng var??????
Nu laddar vi om inför starten av Alltvåan, som startar redan om en vecka!
……………………………

Stefan Holm, Spånga: -Ja vad ska man säga, vi spelar bra idag, vårdar puck och släpper inte till så mycket som vi gjort tidigare. När vi spelar på detta sätt är vi bra och vi ser fram emot en nystart nu! Kul för Iron ikväll och mindre kul för Bålsta.

Lasse Billing, Bålsta:
…………………………

Iron:

Kenta Pettersson, Göta: -Jaha…. vad ska man säga. Lojt, mjukt och avslaget, bara glömma och ta nya tag. Motivation slår ALLTID klass.  Ny serie med nya möjligheter.
………………………..

I Södra blir det Tumba, Segeltorp, Trångsund och Linden som fortsätter i Alltvåan medan Värmdö, som trots vinst på straffar över Linden, återigen missar Alltvåan med mycket liten marginal.
Det kommer tränarkommentarer och analys under dagen!

Uffe Rådbjer, Tumba: Bra underhållande match med mycket skott. Vi hade en bra utdelning på vårt pp vilket avgjorde till fördel.
Hälsningar från glada seriesegrare, Tumba Hockey. Ny serie, allt annat är historia.

Emil Fürsten, Trångsund: Känns som vi väntat på Alltvåan de senaste omgångarna. Vi gör en helt ok match men släpper för mycket i pk (vilket det blev en hel del under matchen). Nu är det dags att ladda om inför Alltvåan vilket ska bli väldigt roligt.
…………………………………

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Väldigt nöjd med första perioden. Segeltorp vinner skotten men vi vinner perioden med 1-0 och skapar en hel del farliga lägen.
Den andra perioden är Segeltorp bättre och får bra tryck på oss.
I den tredje perioden måste vi återigen jaga i underläge. Tyvärr lyckas vi inte jaga ikapp.
Över 60 minuter vinner gästerna rättvist men vi tar med oss första perioden. Nu ska vi jobba stenhårt för att få en nystart i nästa serie!

Micke Österblom, Segeltorp: -Åkers börjar bäst och dom tar ledningen välförtjänt. Vet inte om vi var tagna av stundens allvar. Vi gör många misstag och spelar inte efter våra ramar.
Efter ett bra snack i period pausen så gör vi en riktigt bra andra period. Vi driver på mål och har långa anfall. Vi gör 2 mål men det kunde minst ha vart det dubbla.
I tredje lägger vi stort fokus på att inte bjuda på nåt och gör sista målet i öppen målbur.
Kul för grabbarna att komma topp 4. Nu laddar vi för alltvåan och ska försöka fortsätta jävlas lite med dom andra lagen.
………………………………..

Fröling,Värmdö: Tjena Pelle Idrott och speciellt hockey kan vara obarmhärtig. Vi gör ingen dålig match. Vi startar avvaktande men kommer in i vårt spel efter halva första perioden. Linden får mestadels slå ifrån sig, vilket säkert var en del av deras gameplan.  Vi har bl.a 3 skott i virket och flertal lägen att få in puckarna men tyvärr räckte det inte till 3 poäng. Jag tänker inte som många andra tränare i Stockholmshockeyn skylla på dåliga förutsättningar eller sjukdomar/skador. Det lag vi spelade med igår gjorde sitt yttersta. Trots en vecka av frågetecken och frustration över läget kliver de in och gör en helhjärtad insats. Vi är stolta över deras vilja och hängivenhet för laget. Nu har vi en vecka på att ladda om till vårserien. Den veckan ska vi ta hand om på bästa sätt. Bara att bryta ihop och komma igen starkare än tidigare.  Mvh Fröling

Gustav Länn, Linden: –Värmdö var bra, de skapade fler målchanser än oss där vi hade tur med en del bra räddningar och puckar i ramen. Åttonde matchen i rad som vi tar poäng vilket man ändå får vara nöjd med – ska bli spännande se vad vi kan åstadkomma nu när vi börjar bli lite mer fulltaliga