PlayOff 2

Ok, Göta ligger under med 0-1 i matcher och måste vinna PO2 imorgon lördag! Matchen börjar redan kl. 14.00 och om Göta vinner blir det ett avgörande på söndag kl. 18.30, på Stora Mossen!

Vad talar för Göta och att ha hemmamatch istället för en bortamatch där det var fullt av skrikande barn och en hel del ”avbrott” för Värmdös prisutdelningar av allehanda slag?
Ja, precis som ni anar, man får förbereda sig precis som vanligt på hemmaplan och kan nog finna en större trygghet i det.

Värmdö då? Ja, man har nu ett sk. momentum där man har varit lyckosam i det man gör, det är en stor grupp människor som stöttar laget, både i funktionärer men även fans.

Som vi ser det är det en helt öppen historia på lördagseftermiddagen och det ska bli fantastiskt roligt att se på plats..förresten vi sänder matchen på vår Facebook-kanal

Vad säger då coacherna inför detta, kanske säsongens viktigaste match?

 

Kenta Pettersson, Göta: -Vi behöver inte påpeka vikten av rått attityd/inställning eller göra/säga nånting om förbereder då alla var rejält besvikna på insatsen igår. Vi presterar långt under den nivå vill vara på. Jag tror på en helt annan typ av match.

Johan Sörman, Värmdö: Tack så mycket för gratulationerna! Skönt att få en bra start. Alltid träning innan match dock av den lättare sorten. Fokus på att köra av oss matchen från igår och att jobba igenom en ordentlig stretch. Vad jag vet nu så blir det inte mycket ändringar utan vi jobbar på den inslagna vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.