Värmdö klara för Kvalserien till H1

Vi gratulerar Värmdö till segern i PO mot Göta och lika roligt som att få förlänga säsongen en månad med härliga kvalmatcher, lika tråkigt är det att packa ned grejerna och blicka fram mot ett halvår av försäsongsträning…eller är det rätt skönt att få vila stridishjärnan ett tag och sen bygga upp sig igen?

Dagens match var helt annorlunda mot gårdagens..vilket det ofta kan bli. Värmdö började mycket bra och lyckades få hål på Göta efter 15 min då Hampus Berg sköt så hårt att Edlund inte kunde hålla den pucken..
I andra perioden var skottstatistiken 3-21 (?) och målen 1-4! Matchen var i princip över..
I tredje gjorde Värmdö två mål till och slutresultatet blev alltså 1-7.

Göta hittade aldrig ett bra spel med bra uppspel eller konstruktiva anfall även om man var riktigt giftiga runt Värmdös mål emellanåt.
Värmdö hade väl inte heller så konstruktiva anfall alla gånger, men man visade upp bättre samspel och har ibland vägvinnande enuddspassningar som vänder spelet väldigt snabbt.

Många fina prestationer fick vi se men den som fastnar längst på näthinnan var Tom Törmänen som var väldigt avslappnat kreativ och krönte sin insats med en uppåkning där han lyfte in pucken i mål till Värmdös sista mål för kvällen!

Gör som just nu 1700 andra personer och titta på matchen!!

Kenta Pettersson, Göta: -Vi presterar som sämst när det gäller som mest, kommer inte upp i prestation i nån av matcherna egentligen. Tomt när allt är över. Stort grattis Värmdö och lycka till. Over and out för den här sessen?

Christoffer Fröling, Värmdö: -Stort tack! Sett över alla 3 matcherna tror jag ändå de flesta håller med om att vi var det starkare laget av oss två. Göta har en väldigt energifylld hockey och är i sina stunder riktigt tunga att möta, men vi lyckas spela förbi och över det spelet.Vi är en maskin som bara tuggar på när det stämmer.

Otroligt stolta att vi lyckas vända gårdagen till något positivt och se det endast som tändvätska.
Men, vi är inte mätta. Killarna snackade redan om nästa vecka och upplägg för den.
Vi ser med framförsikt mot kvalserien och vad den har att erbjuda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.