H1-kvalet 1:10

Wow, det blev mycket riktigt åka av i första omgången!!

Värmdö gör en stark insats på bortaplan mot värste lokalrivalen och plockar alla tre poängen!
Redaktionen på plats i en knökfull ishall i Nacka, 613 st !! Underbar syn! Nackas ordförande Leif Halvorsen såg nöjd ut och sa att så här vill han ha det varenda match!
Det här var en jämn match men Värmdö vann rättvist med en berömvärd fysisk insats.

Trånkan vinner på straffar i Märsta och en viss Muhammed blir matchvinnare!!

Segeltorp åker till Eskilstuna och hämtar tre poäng i en tajt tillställning!!

…………………………..

Björn Lidström, Wings: -Hej, ja verkligen spännande resultat i den första omgången. Det blev en spänd premiärmatch från vår sida. Vi får inte igång vårt spel och Trångsund jobbar hårt och gör en stark laginsats. Vi måste höja vår arbetsinsats och jobba hårt i varje moment för att gå vinnande ur de kommande matcherna. Vi laddar om och går för den första 3 poängaren på onsdag.

Emil Fürsten, Trångsund: -Vi är inte riktigt med från start men växer in i matchen, och efter vårt 2-2-mål så känns det som att matchen kan sluta hur som helst. Vi är bra i pk och sliter son djur i 65 min. Väldigt skönt att starta med en seger! 
………………………………….

Gustav Länn, Linden: –Det är vad det är, för mycket utvisningar redan från första minuterna och hade behövt vara hetare i lägena vi skapade. Omstart på Onsdag!
FILMINTERVJU LINDEN-TV

Mikael Österblom, Segeltorp: –Tycker vi vinner rättvist. 5 mot 5 tycker jag vi är ett snäpp bättre än linden. Dom hamnar mest i hörnorna. Sen har vi ett 100 procents boxplay. Dom skapar knappt nånting. En gedigen insats av alla. Nu suger vi på denna karamell nån dag och laddar för onsdags matchen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.