Inför fredagsomgångarna!

UPDATE!

En av de mest spännande matcherna ikväll är Järfälla-Wings där båda lagen vill upp ovanför strecket och hålla den positionen, naturligtvis. Järfall har plockat sina 5p på de senaste två matcherna vilket säkert ger råg i ryggen. Wings åkte på en käftsmäll mot Rimbo sist men borde kunna prestera bättre än den föreställningen där Rimbo var effektiva och fick matchen precis dit de ville.
Noggrannhet i passningarna och skotten är utmaningen för alla unga spelare och vilket till stora delar är det som skiljer hockeyn i divisionerna åt. Åka skridskor, dribbla är många väldigt duktiga på.
Nå, tränarna i Järfälla och Wings säger så här:
Mattias Valente, WingsHej, Vi är fullt manskap till dagens match. Finns väl egentligen två stora nycklar till framgång.
1, vi har skjutit i snitt +30 skott per match med en alldeles för lågt procent.
2, vi måste hålla oss på isen. Vi släpper knappt något förbi oss i spel fem mot fem.
Ser fram emot en bra fight ikväll med högt tempo och vi får hoppas att de kan bjudas upp till lite kamp oxå.

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej! För att vi ska vinna behöver vi vara mer noggranna i det vi gör. Jag tror att det kommer bli en mycket bra ishockey match med hög fart.
För våran del har vi fyra spelare på skadelistan men förövrigt är allt bra

…………..

Jaha, Fredagsmyset stundar och vi har massor av matcher att njuta av. Det är ju så pass tidigt än av seriespelandet att vi bara kan ana litet grand av vart detta tar vägen innan Alltvåans åtråvärda platser skall fördelas. Tänk på att en plats i Alltvåan gör klubbledningarnas sinnelag väldigt mycket mer avspända än de som hamnar i Fortsättningsserien, eftersom man i Alltvåan kan drabbas av skador och dålig form men ändå inte riskera att åka ur division 2.
Så här ser tabellerna ut just nu:

Vi har även inför denna omgång låtit några hockeykunniga människor få tippa, med Nordic Bets pengar,
i Norra serien är det Mr Viggan, GM Pelle Abrahamsén som tror att detta blir verklighet:

Haninge – Farsta 1
Det verkar som Farsta går bättre och bättre, störde Göta senast i första, men föll ihop lite sen. Hemmaplan och lite bättre självförtroende avgör.

Rimbo – Bålsta 1
Tror Bålsta får det svårt. Rimbo är tunga att möta. 1:a är nog ganska klar.

Järfälla – Arlanda X
Järfälla har överraskat positivt. Fått in Ryde sent, vilket verkar ha gjort gott för laget. Järfälla ser klart bättre ut än förra säsongen. Arlanda blandar och ger. Har inte haft flyt med resultaten hittills, borde haft en trea mot Göta tydligen, men fick en poäng. Jag tror det blir en jämn tillställning.

Viggan – SK Iron 1
Hoppas vi studsar tillbaka och tar tre poäng. Vi har stor respekt för alla våra motståndare men gör vi jobbet så tror jag att vi vinner matchen

I Södra serien har vi en seriefinal att se fram emot och Nynäs vill väldigt gärna fortsätta att stoltsera i topp efter förra säsongens mindre bra genomförande. Vi låter lagledare Felix Karlsson i Värmdö tippa med sin fingertoppskänsliga penna på detta vis:

Nynäs-Linden 2
Linden är ruskigt bra denna säsong och jag tror att Nynäs kommer att få det svårt att komma igenom deras försvar.

Åker-Tumba 1
Tumba har inte fått någon bra start på den här säsongen och magkänslan säger att Åker kommer gå segrande ur denna kamp, mest på grund av deras grymma målvaktsspel.

Nacka-Flempan 1
Tror att matchen mellan Nacka och Flempan kommer bli en jämn historia men tror att Nacka kommer gå segrande därifrån.

Värmdö-Sudret 1
Har rätt dålig koll på Sudret och deras spel, Värmdö är på gång nu och har vi alla spelare friska så blir det nog en rätt underhållande match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.