Äntligen Fredagsmys igen!

ALLTVÅAN

Vilken toppmatch i Eskilstuna!!
Linden ska först möta Nacka imorgon vilket blir en stenhård drabbning och sen om en vecka ska man försöka slå publikrekord när man möter Åker!! Vi följer upp detta!
Värmdö tar emot Åker vilket kan bli revansch för Värmdös krasch mot Wings, coach Erdtman nästan lovar det! Spelarna har tillfrisknat. Flodins grabbar behöver komma igång med att plocka poäng nu så man inte börjar deppa. Spännande!
Viggan får bekänna färg då serieledarna Wings kommer på besök..har Wings fokusen på topp eller kan Viggan chocka dem med tuff forechecking?
Göta mot Haninge är också de lag som ligger närmast till för att snuva Viggan på Playoff-platsen, och nu när de möts på fredagen så frågade vi tränarna hur de ser på saken:
Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Det är så otroligt många poäng kvar att spela om att vi inte endast är i tankarna om att ta en fjärdeplats. Det finns högre platser än så vi siktar på. Vi har inte haft resultaten med oss på sistone och kanske inte heller spelet vi vill spela. Det kommer det bli ändring på. Nu är det viktigt att vi knyter näven i fickan och fokuserar på vad vi kan göra bättre i kommande omgångar. Vi har mycket kvar att ge!

Erik Tessmar-Forsgren: -Tjena Pelle. Vi tar match för match. Först ska vi avancera plats för plats, de senaste två matcherna har det varit mycket bättre insatser från vår sida.

Jodå, vaktisen från Norrort får tippa vidare…han har köpt in Mariekex till mitt nästa besök i hans välstädade ishall.

……….

FORTSIS

Här frågade vi tränarna som har sina lag närmast serieledarna och hur de ser på chanserna att komma ikapp och förbi Rimbo:

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej. Som det nu ser ut är Rimbo favorit men man vet ej dom närmsta omgångarna har stor betydelse för utgången. Men vi ska göra vad vi kan för att jämna ut serien

Robert Spath, Nynäs:

 

Flempan och Iron gnuggar på bra och har 11 p vardera vilket måste ses som klart godkänt.

Farsta mot Tumba blir också knallhårt då man inte vet hur lagens status är till nedsläpp. Båda lagen blandar högt och lågt och Tumba tappade en 4-0-ledning till förlust mot Iron vilket gjorde Rådbjers mustasch en aning mer grå, inte kul.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.