Oj, vilket härligt Fredagsmys!

Massor med mål, boxning, dålig stämning, lycka och massor av härliga skott, tacklingar samt dribblingar och t.o.m hejarklackar..ja, allt det ingår i entrébiljetten om man går på hockey!!
Fredagsmys i full blom!

I Alltvåan ryckte Wings ifrån i tabellen när man slog Nacka i en tät och underhållande match, Highlights är på väg från den matchen.

I Fortsis vann Järfälla klart över serieledande Rimbo och alla vet nu att Järfälla som förlorade mot Sudret sist är helt omöjliga att tippa!
Vår vaktis vann iallafall på sin rad i Alltvåan, för första gången, och bild på tårta är utlovad! 652:- på satsad 100-lapp.

 

Coacherna var som svart och vitt idag:

ALLTVÅAN

Jocke Lundholm, Linden: -Hej på dig. Kul att komma ut till en fantastisk publik på 765 åskådare , vi är ordentligt påslagna från startar vilket sedan präglar hela matchen.När vi sedan gör 2 snabba direkt i inledningen av andra känns det som matchen svalar av. Åker sticket upp i ett par farliga kontringar som Oliver Eriksson löser på ett bra sätt.
Tredje spelar vi av på ett helt okej sätt och låter inte Åker komma närmare.
Vi är såklart supernöjda med en säker 3 och skickar ett stort tack till publiken, fantastiskt kul att vi lyckades bjuda dom en del vackra mål och en hel del riktig bra prestationer//

Niklas Flodin, Åker:-Tjena Pelle,Linden är bättre än oss idag. Jag tycker att det syns tydligast i offensiven, när Linden skapar lägen känns de riktigt farligt, när vi skapar lägen så får vi inte till det i dagsläget.
Sen är det synd att det rinner iväg lite i slutet, det är aldrig bra! 2-2 i matcher mot Linden denna säsong, hoppas att vi möts igen innan säsongen är slut.

Mattias Valente, Wings: film kommer

Kjell Svensson, Nacka: film kommer

Mikael Erdtman, Värmdö:  – Just nu känner jag glädje igen, killarna, de få som är med i vår lilla trupp, lär sig alltmer och vi spelar rätt bra stundtals.Vi plockade t.o.m upp en J18-spelare ikväll som får fullt godkänt och att Dypbukt gör tre mål var mycket roligt! Efter den här segern tittar vi långt uppåt i tabellen och även om det ser orealistiskt ut (läs 4:e plats) så ska vi gå för det!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -Tjena Pelle
Idag kom den senaste veckans sjukdomar ikapp oss. Efter några helt ok matcher gör vi idag ett ordentligt bottennapp.
Vi är trötta från start och lyckas aldrig komma in i matchen som Värmdö styr helt och hållet i 60 minuter.

Tim Johanssson-Bräck, Viggan: -Idag tycker jag att vi gör en bra prestation. Någon liten dipp en stund i andra, men annars är jag nöjd med insatsen. Första femman är produktiv vilket är mycket bra.

Ludde Zettervall, Haninge: -Godkväll Pelle! Ikväll får du ingen kommentar av mig. Måste smälta ett och annat innan jag yttrar mig. Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

FORTSIS

Christer Westerlund, Järfälla:-Hej ! Vi hör en helgjuten match rakt igenom visade bra moral. Högt tempo många närkamper. Matcherna mot Rimbo har varit jämna under säsongen men mu var det vår tur att vinna och vi gör det rättvist.
Green bästa spelare på isen. En annan anledning till vinsten var att vi fick stopp på Ludvig Björklund.

Mattas Lundblad, Rimbo: -Sjukt besviken.. Vi följer inte våran plan alls i dag! Nu är det skärpning som gäller….Många har mycket att bevisa nästa vecka…

Robert Spath, Nynäs:

Alex Holst, Farsta: –
Besviken 1,  Att vi är serien överlägset sämsta lag på att back-checka.
Besviken 2, Att det ska vara så svårt att genomföra det vi pratar om.
Besviken 3, Att vi kan ha ett så bra anfallsspel och bara lyckas göra 2 mål.
Besviken 4, Att man våld ger mindre straff än ett ord som jag inte skriver ut.
Besviken 5, Att det lönar sig att spela så ovårdat med klubban.
Besviken 6, Att jag ska behöva skriva detta

Linus Lennerup, Bålsta:-Första perioden för oss är inge bra och vi får skylla oss själva för det.
Andra perioden startar vi bra men släpper in i boxplay i början. Sedan gör vi 3-1 och efter det tar Tumba flera utvisningar i rad och vi gör 3-2. Sedan släpper vi in i pp och 4-2 efter 2 perioder känns konstigt.
Tredje perioden försöker vi gå fram och blir straffade för det.
Känslan är inte att Tumba vann matchen utan vi förlorade den.

Uffe Rådbjer, Tumba:

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.