Fortsis egna fredagsmys!

Jaha, det blev tre bortasegrar och det nästan enligt plan.

Vaktis trodde Iron skulle lugga Järfälla på en pinne men tji fick han! 0:- i utdelning idag.

Låt oss kolla vad coacherna säger:

Jhonas Sjögren, Farsta: -Nära, duger inte om man skall vinna 3p.
Rimbo spelar med hög fart genom mittzonen vilket vi visste om innan matchen. Matchen står och väger till halvvägs in i den, där tilldöms Rimbo sin andra straff för kvällen, vilket resulterat i mål, i samband med straff så talar vi till oss en utvisning och i det BP så drar vi på oss ytterligare en utvisning (för slashing) Så på 2,5 minut går matchen från att vara oavgjord till att ligga under med 2 mål. Vi gör sedan 2-3 med 9 minuter kvar och jagar en kvittering… dock görs utmaningen större av att Rimbo gör 4-2 med ca 3 min kvar.Vi lyckas göra 3-4 med 3 minuter kvar men når inte hela vägen till att kvittera.
Vi tackar Publik, Funktionärer, Domare och Rimbo för matchen.

Mattias Lundblad, Rimbo:-Skönt att plocka tre pinnar efter en svacka. Inte mycket att säga om de första två perioderna, vi spelar enligt plan. Sedan  slarvar vi en del i tredje och är lite nonchalanta i några situationer och Farsta straffar oss. Ser fram emot tisdag och Bålsta.

Linus Lennerup, Bålsta: -Jag tycker att vi inte kommer upp i standard. Trots det så kan vi vinna den här matchen bland annat har vi 3 frilägen, 3 2-1or och 1 3-1 plus andra lägen och får inte in pucken. Känns som hela säsongen har varit stolpe ut och även idag.

Robert Spath, Nynäs:-Tycker laget gjorde en stabil insats rakt igenom helA matchen.

Daniel Svensson, lagl.,Nynäs: -Får väl säga att vi var några klasser bättre, eloge dock till Bålsta som aldrig gav upp. Bålsta fick några kontringar när vi låg på för hårt men då hade en stabil keeper i kassen, John Groth.

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej! Thorin banans kung,  jobbar väldigt hårt på hela banan, han har toppat sin form på ett föredömligt sätt. Sen gör laget en mycket stabil insatts
Tycker att Iron är bra men vi har trots allt tagit  tolv poäng av dom.
Tack för ordet

Niklas Thorin, Järfälla (1+2p): -Tjena Pelle!
En bra krigarinsats från våran sida. Skönt med tre poäng och glatt humör på bussen hem!
Själva matchen var inget skönhetsspel från något av lagen. Tycker Iron börjar starkare men en bra laginsats av grabbarna gör att vi tar över, och förtjänar rättvist 3p.
Nu tar vi helg! Och vilar upp oss mot Farsta på tisdag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.