Viggan eller Haninge? Inför tisdagsrysarna.

Det är en rysare om vilket lag som ska spela Playoff mot bästa laget i Fortsis..
Viggan leder på upploppet med fem omgångar kvar men om vi tittar på de två närmaste omgångarna så har Viggan tuffare motstånd än vad Haninge kanske har?

Haninge har knäppt både Wings och Åker senast medan Viggan tog Värmdö men fick lämna ifrån sig två poäng till Nacka senast. Formkurvan är brant uppåt för Haninge så tisdagens match mot Göta ser på förhand ut som en möjlig trepoängare?
Viggan ska åka till Eskilstuna och har en tung uppgift, inte alls olöslig men…tar man poäng där så är det bra gjort!
Med andra ord så är det spännande som tusan..och roligt.
Mindre roligt har Värmdö, Åker och Göta eftersom de spelar om bottenplaceringarna och vem kommer att livligt diskutera dessa placeringar nästa säsong? Det är bara tätplaceringar som räknas i idrott, tyvärr hårt men sant.
Förra säsongens Playoff var ett roligt debattämne ändå, där Värmdö kom från Fortsis, besegrade Göta med 2-1 i PO-matcher och sen höll på att ta sig till Hockeyettan av bara farten!!
Vi får väl se om ev. Rimbo kan klara av den resan?

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Lite skador och sjukdomar är det. Vi hoppas kunna ställa 3 femmor på benen iaf. Handlar för vår del om att hålla det enkelt, och ta vara på lägena som kommer imorgon.

Ludde Zettervall, Haninge:-Tja! Nacka på bortaplan är alltid en svår nöt att knäcka. Vi vet vi är ett ruskigt bra lag när vi kuggar i tillsammans vilket vi också visat de senaste matcherna. Vi kommer komma fullt förberedda och redo att kriga matchen igenom. Ha en bra kväll!

Poängkungarna just nu:

VAKTIS TIPPAR:

 

…………………………..

Här är det hackigt som vanligt, Tumba har sex matcher kvar medan fyra lag bara har tre macher kvar att spela. Rimbo har legat i topp mest hela tiden och är kanske det lag som kan mäta sig bäst mot tabellfyran i Alltvåan. Det är dock en viss skillnad på serierna om vi ska vara ärliga så vilket lag det än blir, Rimbo, Järfälla, Flempan eller Nynäs så blir det en tuff PlayOff då.

Men, vilka lag åker ut? Bålsta har redan bokat biljett med nedflyttningståget men sen är det ovisst. Inte ens Tumba är helt immuna mot ett nedåtkval trots att man har chans att skrapa ihop 18 p på sina sex matcher man har kvar. Men man måste nog ta ordentligt för att inte hamna i kramptillstånd om de närmaste matcherna inte resulterar i poäng..

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena. Vi är förberedda, har en bra plan för i morgon! Gäller att vi är ödmjuka och kommer till match och gör jobbet fullt ut. Lite skador och sjukdomar har vi nästan jämt.. ?

Uffe Rådbjer, Tumba: -Har olyckligt några spelare som är borta pga av arbete utanför stan. Annars en skadefri uppställning,
och vi ska  försöka ta oss så högt det bara går,  Vi kan om vi vill. ?

Poängkungarna just nu:

VAKTIS TIPPAR:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.