Galen tisdag!

Ja, det var oväntade resultat i Norra serien och vi  livesände en härlig match i Nynäshamn där Flempan tog spelet till OT och målen kom i tät följd i tredje perioden.

Vår gästtippare hos Nissan Mobility Motors, Mikael Larsson, (vän till bröderna Kronwall och tom spelat med dem) hade inga rätt i Norra tipset men…alla rätt i Södra!! Det blir tårta hos Mobility Motors i Bromma imorgon!!!

NORRA

Kjell Svensson, Nacka: -Hallå! Vi får inte till målproduktionen ikväll, bara en kasse i 5-5 spelet. Vårt andra mål sker i 6-5 spel när vi tar målvakten. Göta gör mål på våra misstag och var det bättre laget idag…

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Jag har ju varit lite ursäktande till våra tre första vinster. Men idag tycker jag vi är grymt starka och gör en riktigt gedigen insats mot ett starkt Nacka. Alla våra spelare bidrog under hela matchen, vissa har säkert upp emot 25 minuter istid samtidigt som några har kanske 4-5 minuter. Men alla var verkligen lika viktiga idag! Ikväll njuter vi lite extra, men imorrn är det full fokus inför Viggan på fredag.

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Tycker det är en jämn match där vi tyvärr slarvar lite stundtals och det straffar sig. Helt okej insats i två perioder och sen tar vi lite för många utvisningar i tredje när vi ska jaga ikapp. Alltid surt med förlust, men nya tag på fredag.

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej En tung förlust, jag tycker att Värmdö jobbade hårdare än vad vi gör. Ny match på fredag och då är det dax för en seger!

SÖDRA

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi mötte ett bra lag idag som fick ta ledningen på en chanspuck. Vi tryckte på men fick inte in någon enkel puck. Då får dom in ett par till.. I 3dje tycktes det lossna lite men vi räckte inte hela vägen.
Nu kommer årets första…, hockeyn är bra, mycket bättre än vad matchledarna är, vilket tar död på matcherna. Skärpning måste till.

Gustav Länn, Åker: -Ganska städad och kontrollerad tillställning i 30min där vi har 3-0 och är ganska nöjda. Efter det blir det lite rock’n’roll med utvisningar högt o lågt och Tumba tar sig in i matchen i tredje. Bygger bra självförtroende i gruppen att få vinna en tuff bortamatch.

Ludde Zettervall, Haninge: -Godkväll Pelle! Fyra matcher spelade med enstaka perioder i dessa där vi är nöjda. Starkt att stå som serietvåa och att få spela en tidig seriefinal på fredag. Vi är väl medvetna om hur jämn serien är och att det är nu vi måste höja oss. Trevlig kväll!

 

Göran Gustavsson, Nynäshamn: -Go’kväll Ja den här matchen får man inget Nobelpris för Stundtals spelar vi riktigt bra men Flempan är luriga och vi går i deras fälla. Men två poäng kan bli viktiga längre fram. Nu väntar Gnesta hemma på fredag, vore kul om det kunde komma lite mera folk och hjälpa grabbarna. Tack för att du tog dig till Nynäs ikväll!

Ivan Ciernik, Flempan: Intervju

Mitch Randall, Philip Karlsson: Intervju

 

Tack för att ni tittade in!
Pelle Björnekärr

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.