Sudret – Göta, lördagsmatch

Göta vinner över Sudret men det kanske var jämnare ä vad många förväntade sig.

Göta kliver upp på andra plats när halva grundserien spelats.

Peter Lindström, Sudret: -Hej Pelle Inga poäng men vi gör det bra i halva matchen. Göta är bättre än oss i första halvan och vi kommer upp i deras nivå sista halvan men det räckte inte idag. Det är inte så mycket att orda om men dom är vassare i sina avslut idag. Ett fall framåt för andra halvan + att idag så hade vi 20 spelare att tillgå.

Erik Tessmar, Göta: -Hallå Pelle! Idag var vi riktigt bra tycker jag. Totalt sett äger vi matchen, men två onödiga utvisningar gör att det blir strid på kniven hela vägen in. Nu blir det middag i Visby och lite skoj för grabbarna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.