Rafflande Fredagsmys med stor spänning

Ja, vilka matcher vi fick vara med om denna Halloween-fredag!

Redaktionen var i Ishuset och upptäckte att Xcenter hade riggat för storsändning vilket vi länkade till. Hoppas att Haninge och Tumpafansen som satt hemma såg denna proffssändning.
Matchen mellan Tumba och Haninge blev precis så bra och tuff som vi förutspådde och hade den  gått till Overtime hade vi inte protesterat. Samtidigt gratulerar vi Haninge till segern…man var litet kyligare och tog inte så många utvisningar som hemmalaget.

Göta tog en stark trepoängare mot Järfälla och Spånga tog en efterlängtad trea de också.

Flempan, utan Sundberg och Dahling, fick en poäng med sig mot SPAIF.

Nynäs tappar återigen en ledning till förlust, nu mot Åker.

NORRA

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Idag var vi riktigt bra, jag tycker vi är riktigt stabila och driver matchen på ett bra sätt. Det var ett hett derby med närkamper, irritation och vackra mål. Det är verkligen kul med hockey en kväll som denna!

Kenta Pettersson, Spånga:-Tjenare Pelle Det var en jämn och tight match. Skönt att äntligen få ha marginalerna med oss, extra skönt med en nolla i protokollet. Nu laddar vi om och kommer taggade till på fredag mot Rimbo.

SÖDRA

Roberth Spath, Nynäs:

Gustaf Länn, Åker: -Jämn match, mycket kamp och krig om lösa puckar idag, vilket är en matchbild vi inte riktigt haft tidigare. Tycker vi har en 5-10 minuter i slutet av andra perioden där vi har ordentligt tryck, men i övrigt är det en eller ett par extra räddningar för oss och en puck som smiter in i inledningen av tredje som blir skillnaden.

Guwe & Larsson målskytt och keeper med höga poäng.

Uffe Rådbjer, Tumba:

Ludde Zettervall: -Skön välförtjänt trepoängare! Samtliga ska ha en stor eloge ikväll. Vi la mer fokus på hockey än motståndarna och tar vår nionde seger av tio spelade. Trevlig helg!!

Ivan Ciernik, Flempan: -Hi, not happy with the loss but we did many things quite well that I hope will be positive for upcoming games.