YES, det är äntligen dags igen!!

Ja, det är dags att dra in magen och börja köra igen, det var ett riktigt långt uppehåll!
Vi önskar alla en riktigt God Fortsättning och ett spännande upplopp på denna säsong. För en del är säsongen slut redan 25 februari medan de som kommer att kvala, uppåt eller nedåt, får spela vidare i mars.

Vi frågade tränarna hur läget är och om det är några förändringar i deras trupper..

Två killar har spelat med Hanviken i Hockeyettan under uppehållet, fyra matcher, och har säkerligen försprång i form…det är Linus Pellfolk (Spånga) och Joonas Routsaari (Åker)

Ludde Zetterlund, Haninge: -God fortsättning på dig också Pelle! Uppehållet har varit stabilt med julskinka blandat med träning. Nu är vi i full gång med att ladda upp för vad som komma skall. Angående truppförändringar så har vi inget som jag kan gå ut med just precis nu iallafall. Vi är nöjda med truppen som den är även om den kommer breddas lite framöver. Hoppas du haft det bra och är redo att gnugga vidare några månader till.

Thomas Ahlperby, Järfälla: -God fortsättning Vi har tränat sedan den 28/12, en träningsmatch mot Rimbo. En ut och en in.

Peter Lindström, Sudret: -Hej Pelle God fortsättning.
Vi har samma trupp i dagsläget, kan bli några förändringar har under januari i truppen.
Vi ser fram emot starten nästa helg?
Ha de

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej och godfortsättning Pelle
Vi har tränat ganska bra men det är som vanligt en del borta.
Vi har spelat en match mot Järfälla och förlorade på OT en ganska bra match.
En ny spelare in Andreas Svanberg och dessutom är det fler spelare på väg in efter långa skador.

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! God fortsättning. Vi tränade fram till 22:a tog sedan julledigt, körde igång igen tredje januari. Vi har fått tillbaka Fredrik Schlyter som har varit långtidsskadad.

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle tack detsamma, hoppas du haft fina helger!? Här är allt bra! Vi behövde uppehållet för att ladda om batterierna, en riktigt tung förstarunda för oss ska nu vändas. Vi har kört på och haft ett antal riktigt bra ispass, närvaron har varit riktigt bra och egentligen är det bara Marcus Halvarsson som är skadad. Kring Niclas Thomasson fanns det ju förhoppningar om att han skulle vara igång nu efter sin höftoperation i Juni. Men tyvärr verkar det dröja ytterligare ett tag innan han är igång. Ny spelare hos oss är däremot Niclas Sandström som varit med och tränat ett tag men har nu efter lite skadebekymmer lämnat klartecken för spel. Han kommer senast från Mölndal och blir ett tillskott. Träning imorgon sen är vi riktigt taggade för dra igång igen mot Järfälla.

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Hej Pelle, tack detsamma. Inga större förändringar hos oss. Välbehövlig vila, men skönt att vara igång på riktigt igen.

Uffe Rådbjer, Tumba: -Nu jävlar Pelle.
Vi har tränat på bra under uppehållet. Det har inte tillkommit några nya spelare men några längdskidor (autocorrect 🙂 )har vi fått igång. Jag hoppas vi kan bibehålla formen vi avslutade med innan julen.

Rickard Rydén, Åker: -Hej Det har varit skönt med lite vila och kunna koppla bort hockeyn. Vi känner oss laddade inför omstarten på tisdag. Vi startar med två tuffa matcher nästa vecka. Haninge borta och Nacka hemma. Vi har fått in en back som förra säsongen spelade i Linden, Kim Näslund.

……………

Ok, så här ser tisdagens omgångar ut:

ALLTVÅAN:

Haninge-Åker (Livesändning)
Tumba-Nacka
Trånkan-Viggan
Järfälla-Göta

FORTSÄTTNINGSSERIEN:

Rimbo-SPAIF
Spånga-Gnesta
Värmdö-Nynäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.