Tisdagstugg

OMGÅNG 10

Ja, alla tuggar på mot sina öden i tabellerna och nog försöker man påverka dessa öden så mkt det bara går…se bara på helgens matcher i Hemse. På lördagen vinner Spånga över Sudret men på söndagen blev det tvärtom vilket visar att Fortsättningsserien är väldigt jämn.

På tisdagen är det tre matcher där Nynäs ändå måste ses som klara favoriter mot Gnesta medan Spånga mot SPAIF och Flempan mot Rimbo är helt ovissa att tippa!

I Alltvåan ser vi Tumba som favorit mot Göta men övriga tre matcher är mer ovissa.

Järfälla tar emot Viggan och Täbylaget har ju fått tillbaka skyttekungen Viktor Thim men Järfälla har tappat hårdskjutande backen Andreas Norrby till Solna SK! Vad detta innebär i form av resultat i matchen får ni se i LIVESÄNDNINGEN på tisdagen.

Nacka tar emot Haninge och vad ska man tro om den kampen? Båda lagen har ju varit i toppen av grundseriernas tabeller men nu kämpar båda att återta dessa positioner..man vill ju kvala uppåt!

Åker får besök av Huddingelaget Trånkan och just Trånkan som tidigare varit i toppen är nu nästsist i denna tabell. Nu är de inte långt efter poängmässigt, utan kan ta ett rejält skutt uppåt om man vinner! Men, att vinna mot Åker på bortaplan är nog en tuff uppgift just nu…Åker har tokform och vinner det mesta i Alltvåan.

Hetaste goalisarna: Lukas Klarström, Åker och David Forsberg, Tumba
Hetaste poängmakarna: Dennis Strand, Tumba och Patrick Nordström, Viggan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.