Alla poäng kvar i Arkadien!

Ja, de här lagen blandar och ger, denna gång en mycket bra match enligt rapporterna.
Rimbo vill naturligtvis vara med i leken om PlayOffplatsen och med kvällens seger i ryggen finn fortfarande chansen.
Nynäs grämer sig ordentligt nu eftersom man har ett stort steg upp till Sudret som kan flyga iväg i helgen om man tar full pott mot Flempan och SPAIF..

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle. En match av hög division klass där båda lagen bjöd till För våran del var det viktiga poäng. Nu tar vi helg och njuter av dom tre poängen.

Robert Spath, Nynäs: -Ja, trots ledning. 0-2 och 2-3 lyckades Rimbo kämpa sig ikapp och förbi. Dom berömda småmarginalerna var på deras sida denna kväll.

Daniel Svensson, lagl., Nynäs: -Nu studsar det banne mig inte våran väg. Idag gör vi en riktigt bra match men vi har inte marginalerna med oss. Vi gör 0-1 redan efter 3 minuter och vi spelar riktigt bra till ca 15:e minuten då Rimbo kommer tillbaks lite.
Andra perioden spelar vi lite sämre men inte dåligt och vi ökar på ledningen till 0-2 i powerplay. Sen har vi 3 dåliga minuter på slutet av perioden så hemmalaget kan göra 2 mål och det är lika inför slutperioden.
Vi börjar  tredje riktigt bra och tar ledningen med 2-3 av Christian Wallier och det känns som vi ska rinna ifrån men Rimbo kvitterar till 3-3.
Vi får sen ett Pp och det är då det händer en pass upp till våran back men puckuslingen studsar över skridskon och kontring, ridå 4-3 till Rimbo.
Vi tar ut målvakten då gör hemmalaget 5-3 men vi ger inte upp utan reducerar till 5-4 med 30 sek kvar och vi skapar ytterligare heta chanser men oturen grinar oss i ansiktet och det slutar med förlust.