Westerlund tar Time-Out

Rimbos Head coach Christer Westerlund har i samråd med klubbledningen bestämt att han kliver tillbaka i de resterande matcherna för Rimbo.

-Ja, det blir så väldigt fel att ha en skadad tränare som knappt kan skratta eller gapa på spelare när revbenen smärtar så dant! Jag går även med mitella så det känns helt fel att försöka vara en stark ledare i ett så viktigt skede som laget står inför.

Bakgrunden är alltså olyckan på Gotland där Westerlund föll så illa på en utlagd kabel att han slog sig halvt fördärvad.

-Jag kan fortfarande inte sova i min säng utan är förpassad till en fåtölj i vardagsrummet, säger coachen och försöker att inte skratta åt situationen.

Vad gör då Rimbo åt saken?
Jo, det finns eldsjälar bakom knuten så gamla tränarparet Niklas Eriksson och Mattias Lundblad ställer upp direkt och täcker upp för Westerlund och Hellmark.
Richard Hellmark går tillbaka till sin förstauppgift..att träna målvakter.

Ordförande Kent Forslund har haft en bra dialog med Westerlund och Hellmark och förhoppningen är att trotjänarna Eriksson och Lundblad kanske får till en nytändning för Rimbo i samma veva..

Redaktionen håller koll på händelserna framöver.

Mattias Lundblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.