Sudret återvänder utan poäng i bagaget!

Nähä, inga poäng mot Värmdö heller vilket gör att man nu, med bara en match kvar att spela, kanske missar PlayOff-matcherna som såg så givna ut tidigare.

Värmdö vinner rättvist, enligt statsen, och är det så att man tom ska krångla sig undan en nedflyttning?

Andreas Ahlström-Tenezos, Värmdö, 3-målskytt: -Senaste tiden har vi ryckt upp oss och vi kommer absolut göra allt för att stanna kvar i 2an! Vi har tidigare haft svårt att göra mål framåt men idag släppte det och det är skönt. Idag och även i fredags har vi en målvakt Burmakin som gjort det fantastiskt bra. Även våra 2 rävar Nordlund och Jojo Strömsholm bidrar med ett stort lugn och mycket rutin. Dagens match präglades av en hel det utvisningar åt båda håll, lite gurgel här o där. Precis som det ska va. Det bjöds på en hel del fina mål och vi är nöjda med 3p och krigar vidare!

Andersson, Tenezos och Dypbukt spelar allt bättre..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.