En match i Torvalla på onsdagen

Jodå, Lokomotiv Haninge vann även den 15:e matchen på raken och det var Viggan som fick smaka på Haninges styrka på onsdagskvällen. Nu var det ingen blixtrande föreställning eftersom matchen var i princip betydelselös..

Naturligtvis finns ära och heder med i ett sportsligt möte men..vi hörde innan match att Viggan inte kunde ställa sitt bästa lag på isen och sånt påverkar nog alltid en aning.

Idag sände Yellow Wings, Anders Wigren, matchen och vi kunde konstatera att Viggan inte åkte lika mycket skridskor som Haninge gjorde. Viggan hade bra tryck i början, tack vare ett PP och hade man gjort mål där så hade man iallafall dragit ut på tiden innan baklängesmålen övervägde framlängesmålen.

Viggan har fortfarande chansen att få en bättre position i tabellen med fyra matcher kvar att spela…Lokomotiv Haninge har förstaplatsen klar och frågan är om de kan gå rent efter att ha spelat en hel serie??!! Oddsen är allt lägre när övriga inte kan nå förstaplatsen…väldigt starkt av Haninge.

Haninges Ludde Zettervall:
Tack. Idag vinner vi och tar tre poäng. Inte mycket mer än så. Jag tycker Viggbyholm spelar ett bra tight försvarsspel. Vi va lite riktigt där idag tyvärr. Nya tag imorgon på träningen.

Haninges Victor Dahl:
Tjena Pelle, Som lag tycker jag inte att vi kommer upp i rätt nivå men vi lyckas vinna mycket tack vare vår 2:a femma som gör en riktigt bra match. Vårat mål har alltid varit att vi ska spela i kvalet upp till ettan och när vi inte tog en plats i alltvåan så måste vi vinna varje match för att ta oss till playoff. Jag tycker hela laget spelar enklare och rakare just för att vi inte har råd att göra några misstag och det är därför vi har gått obesegrade i den här serien.

Viggans Filip Algeman:
Ja vi skulle verkligen gjort mål på våra chanser i PP, i början av matchen!
Matchen som sådan tycker jag är helt jämn. Haninge har mer puck men vi håller dom på utsidan. Sätt till 100% målchanser är min känsla att de är jämnt. Väldigt stolt över att vi står upp så bra som vi gör med 14 spelare varav 4 st är från vårt j18.

Victor Burmakin 95%, bara ett mål insläppt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.