Göta vann första mötet mot Sudret!

Den här matchen skulle man sett!! Båda coacherna öser beröm över både egna och motståndarnas spelare!
Göta drar vinstlotten i Sudden, som spelas 5 mot 5 i 20 min perioder!!

Johan Sjöquist Sudret:
Kan knappast gnälla på någonting eftersom killarna gör en kanonmatch och jag tycker enögt att vi borde ha vunnit efter 60 min med alla chanser vi hade. Det var Götas målvakt som var otroligt bra samtidigt som skärpan i skyttet som kanske skulle ha varit litet bättre.
Vi hade ju dessutom en extra spelare i vår fantastiska publik..som troligen var så stor som 500 personer!! Stort tack till dem!
Kan vi spela så här på Mossen nästa lördag….då vinner vi! Jag är supernöjd med insatsen idag, från målvakt till center!

Jörgen Hägg, Göta:
Bra genomförd match och roligt att spela mot ett riktigt bra Sudret som har en grym publik…men 500 vet jag inte om de var där på läktaren..
Gidbark är bra i målet och backarna Svanberg och Brändström får mycket istid eftersom de var på hugget och båda gjorde mål dessutom. Alla är delaktiga i segern så just nu är hockey väldigt roligt.

Andreas Hansson, målvakt Sudret:
Var lite drag på matchen så var riktigt roligt. Vi gör klart vår bästa match för säsongen och spelar riktigt bra i 60min o resten av övertid men borde avgjort innan, men Gidbark spelar bra i deras mål så lite surt, men bara o släppa o tagga tills lördag 💪🏻😊
Klacken heter Hablingbo som började som klack till hockey bockey från början på skoj, sen har dom blivit större o större!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.