Haninge klara för Kvalserien!

Ja, Haninge stod för en remarkabel insats på söndagen då man idag faktiskt krossar favoriterna Nacka , med 8-1!

Haninge har gjort något väldigt bra i denna PO-serie och visat klass rakt igenom alla tre matcherna, i synnerhet idag då man vann alla tre perioderna..den andra med 5-1!

Vi som trodde oss vara experter väntade på att Nacka skulle komma igång och visa ”var skåpet skulle stå” fick långnäsa och istället se ett Haninge som spelade moget och självsäkert.
Det kan betyda framgångar även i den kommande Kvalserien!!

Kjelle Svensson, Nacka:
Vet inte riktigt vad jag skulle kunna skylla på utan jag får nog hylla Haninge för en mycket bra genomförd PO-serie. Kan de fortsätta så här så kommer de överraska alla i Kvalserien.
Vi försökte nog kämpa allt vad vi kunde idag också men som alla såg så stämde det inte riktigt på banan och Haninge kunde göra desto fler mål på sina chanser.
Vi får smälta detta och sen se hur kommande säsong ska sättas upp. Det tog slut litet för hastigt och lustigt, kan man tycka.

…….

Killarna i Nacka har varit formidabla språkrör för sitt lag men även för Hockeytvåan där de levererat info till vår hemsida, stort tack till dem och så här sa de efter matchen:Daniel Tudie Thomasson:

Tjena Pelle. De känns jätte konstigt att det redan är slut. Men kan man inte prestera som bäst när de gäller blir de tyvärr så.

Daniel Enbacka:
Tjena Pelle, surt sa räven! Nej men känns helt jävla galet att säsongen är slut, inte alls så som vi hade planerat. All heder till Haninge som är lite starkare i varje situation framförallt idag. Känns som en resa som vi började för 3 år sen får ett tråkigt slut men det finns annat än hockey trots allt! Tack för en bra comeback av dig passligt till den spännande delen av säsongen!

Philip Fornes-Nilsson:
Haninge gör en riktigt bra slutspelsserie, inge snack. Idag blir det en sådan dag där allt går deras väg men som Tudie säger handlar det om att vara bäst när det gäller. Hoppas de kan fortsätta lika bra i kvalserien. För oss får vi se om det här var sista framträdandet. Framtiden får utvisa.

…………

Haninges tränare sa så här efter matchen:

Två av de mer rutinerade killarna sa så här:

Han som varit med längst, materialaren Kacka sa så här:

Nu väntar starten på Kvalserien som består av dessa lag:

SEGELTORP

ÖRNSKÖLDSVIK

SOLLENTUNA

JÄRFÄLLA

GÖTA

HANINGE

Om ni vill så återkommer vi till detta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.