Även Övik klara för Hockeyettan!

Örnsköldsvik hade inga problem att avfärda Haninge och ta en storseger, 9-1, vilket då betyder att man är klar för Hockeyettan nästa säsong.

Segeltorp kunde ta ytterligare seger, nu mot Sollentuna, trots ett spelövertag för bortalaget så hittar man nu vägar att vinna..istället för att förlora!

Det blir nu ett race om tredjeplatsen som litet hastigt och lustigt blivit synonymt med uppflyttning även den.
Övik är ju ett Norr-lag och hamnar i Hockeyettan Norr vilket öppnar upp för att tredjeplatsen i kvalserien också blir en plats i Hockeyettan…men i Östra.

Ludde Zettervall, Haninge:
Hatten av för Övik. Ett riktigt skickligt fint spelande lag. Vi förlorar på inställningen till viss del, att inte grabbarna är mer redo inför nedsläpp ligger 100% på mig. Det är min uppgift. Nu får vi gå för tredjeplatsen, den har vi i egna händer, det blir helt upp till oss själva. Glad påsk på dig!

Urban Omark, Övik:
Det var inte samma go i Haninge idag vilket man förstår. De kunde dock ha gjort fler mål i första perioden så där hade vi även litet tur.
Sen var vi bra i andra perioden och kunde spela av matchen i tredje.
Jag är glad att se våra juniorer Molinder och Lundgren som jobbar jättebra samt…målvakten Darnell har ju varit fantastisk sen han kom med oss.
Men…jag hoppas verkligen vi slipper såna här kvalserier framöver, vi ser hellre PlayOut-matcher än att åka och spela helt betydelselösa matcher. Segeltorp ska nu åka ända upp till oss och spela en vänskapsmatch…mycket pengar som rullar i onödan.

Wigge Wigren, Yellow Wings:
Idag kom verkligheten ikapp Haninge. Förlust mot Ö-vik med 1-9. I och med att Segeltorp slog Sollentuna är kvalserien avgjord. Segeltorp och Ö-vik tar tillbaka sina platser i Hockeyettan. Haninge kan fortfarande ta den viktiga tredjeplatsen. Ny match på annandagen mot Göta Traneberg i Torvalla.

Urban Omark Övik-tränare i Hockeyettan!

Janne Santesson, Segeltorp:
Vi ställde oss frågan varför Sollentuna inte körde hårdare? Ville de inte vinna och gå upp? Bara Andreas Paulsson, åldermannen, körde hårt!! Vi var litet trötta i första perioden men lyckades göra ett mål iallafall och sen var det bättre i andra då vi kunde gå till 3-1. Sen bevakade vi ledningen i tredje..nånting vi blivit bättre på!
Skottstatistiken var kanske inte helt korrekt? Däremot var vår målvakt Adam Matthiesen väldigt bra. Han debuterade i A-laget ikväll..med bravur! Vill också framhålla backarna Wille Hedqvist och Sean Goliats.
Nu har vi bara en match kvar…till Övik! Vi går för att vara obesegrade efter 60 min!

Greg Lindqvist, Sollentuna: (lätt frustrerad)
VI FÅR JU INTE IN PUCKEN! Hur många upplagda lägen som helst men..det blir inte mål. Segeltorp är ju bra och kan göra mål på sina chanser, där är skillnaden!
Mm, nu får vi släppa det här och koncentrera oss på tredjeplatsen, bara vinst som gäller på onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.