Tisdagsmatcher v46

SÖDRA

Trånkan letar efter formen, fortfarande. Tumba har fått upp farten igen efter debaclet mot Värmdö så om Trånkan ska ta poäng så måste man spela som gjorde mot Nacka i första perioden…då kan man ta poäng.

Lukas Glysing-Pettersson 7+1=8p

Flempan har självförtroende och man har spelat in 27p…inte dåligt alls! Resultaten kan dock inte alltid se så jämna ut men man räknas som favoriter mot Nynäshamn, Nynäs har inte alls haft form hittills men som många andra lag så är truppen ung och inte så samspelta som man kommer vara vid årsskiftet.

Vi kommer livesända matchen i Flempan, gratis, men inte på Facebook utan på. den nya plattformen SeMatchen.se
Idag har vi gjort iordning en kanal för Flempan och vi hoppas premiären kommer gå bra!
Se Matchen här!
http://sematchen.se/home/flemingsbergs-ik-a-lag

Dahling 4+7=11p

Åker kommer få en ”utmaning” som det så vackert heter, när något är svårt och jobbigt, när Nacka kommer på besök. Nacka som har svårt för Haninge och var inte alls som man borde sist, kommer naturligtvis försöka ge Åker på nöten efter förlusten i Länna Sport Arena i fredags.

Gustav Sultan 14+6=20p

Hammarby rosar inte marknaden med poäng även om man nu börjar få ihop en full trupp, äntligen. Man har inget flyt mot slutet av matcherna…och det beror ju på någonting. Vi får se om Värmdö blir skakade av att spela i ett frystält och inte kommer upp i den fina form man visat upp på sistone. Man har en klar chans att ta en plats i Alltvåan nu och vem hade räknat med det..när de fick friplatsen till Hockeytvåan?? Inte vi på redaktionen iallafall…ärligt sagt.
Pelle Nilsson och Tessan Tenezos har fått till något märkligt bra i denna mycket unga trupp och vi kollar till den matchen litet extra imorgon!

Jonathan Queckfeldt 11+12=23p

NORRA

Både Iron och Göta gjorde bra matcher i fredags men bara Göta tog tre poäng. Matchen mot Göta kommer bli riktigt spännande för det är om platserna till Alltvåan som står på spel. Iron är i slagläge och kan man vinna så blir matchen mellan Lidingö och Järfälla lika spännande för..Iron.
Irons Jesper Kvist leder skytteligan på 23p medan Emil Mäki, Göta, ligger tvåa med 20p!! Kul också att se Adde Sjöqvist i Göta har ställt in siktet igen och gör mål igen.

Jesper Kvist 5+18=23p

Lidingö vann skotten mot Göta sist, men inte matchen! Nu tar man emot serieledarna Järfälla och kan man spela taktiskt mot Järfälla som kan svaja i matcherna? Järfälla har ett antal väldigt bra spelare som bröderna Broed, Linus Nordin och Marcus Green, bara för att nämna några och när deras kraft och näsa för målet är påskruvat..ja då vinner de.

Max Brodén 5+1=6p

Tierp och Spånga inkasserade sura förluster i fredags och Tierp har inte levererat det vi trodde på förhand, inte än iallafall. En ung trupp här också, tar tid att göra till ett färdigt lag.
Spånga visade upp en härlig offensiv hockey mot Sollentuna i fredags men…det föll isär totalt i tredje perioden. Man visade dock upp att man har tuffa killar med fin fart på rören. Nu gäller det att hålla ihop grejerna i minst 60 minuter mot Tierp!

Sammy Andersson 3+9=12p

Sollentuna krossade Spånga sist men man fick inte grepp om dem förrän efter halva matchen. Det ser ut som man har killar som vet hur man gör mål också. Bara två förluster hittills, båda mot Lidingö!
Rimbo då? Går under radarn just nu och resultaten går inte heller Rimbos väg. Man förlorar inte stort, snarare knappt i matcherna men man vinner ju inte heller..bara två vinster så här långt! Vad göra? Bara att köra ned huvudet och borra? Ja, inget annat!

William Hedman 6+7=13p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.