Sista poängen för 2022 till Hemse!

Sudret var alltså i stan i helgen och efter förra helgen på Kärrtorp där man inte lyckades ta poäng av Hammarby så hade man tydligen tränat och skapat fina stridsplaner innan återkomsten denna helg.

Full pott mot Trånkan och Värmdö är riktigt bra marscherat och nog kan man fira jul med ett lugn i sinnet när man vet att man kan vinna över vilket lag som helst i denna serie….en serie som alltså kommer skicka ett lag ned i Hockeytrean!

En spelare som står ut från övriga, pga sin snabbhet och farlighet är 27 Albin Olofsson och mot Värmdö gjorde han tre mål!

FORTS B

SUDRET, Johan Sjöquist:
-Ja, bra helg för oss, 6 hyper-viktiga poäng inför fortsättningen. Starkt att få med oss 2 vinster hem till ön och att dessutom hämta upp underläge, som mot Trångsund….och vinna det visar på grym karaktär i den här gruppen. Sen att vi gör 11 mål på 2 matcher… äntligen får vi den utdelningen vi har jobbat hårt på att vara förtjänta av. Jag är nöjd med laget, i slutändan handlar det om att vinna hockeymatcher. Jag ser verkligen fram emot fortsättningen efter juluppehållet, vi kommer bli att räkna med var så säker.

VÄRMDÖ, Tessan Tezenos:
-Det var ett böljande spel där vårt fokus i defensiv zon inte var på topp direkt. Kändes som att ingenting studsade med oss denna gång. Gör man 5 mål på hemmaplan så ska man vinna.

30 Linus Johansson, vinnande målvakt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.