Sex poäng till Spånga och knepiga fredagsmatcher!

Ja, Spånga spelade back-to-back mot Rimbo och vann båda matcherna!

SPÅNGA,
Niklas Lundqvist:
-Tjena, Skönt att vinna en back-to-back historia. Skador och sjukdomar på 8st spelare gör det såklart utmanande för oss under en intensiv vecka. men väldigt starkt att vinna sista perioden med 5-1 och knyta ihop säcken! Matchens giganter var Niklas Lejon och Johan Mohlin som tar snacket från omklädningsrummet till isen och går i bräschen med att tävla på riktigt.

Redaktionen: -Grymt! Kul attvara delaktig vid dessa tillfällen, eller hur?

-Ja verkligen! När gruppdynamiken synkar och går samman är det ett tydligt bevis på varför man håller på med detta!

Sebastian Båvensjö, back: -Tjena Pelle! Tack så mycket! Ja det är en tight match resultatmässigt i 60min, men jag tycker vi är det bättre laget och äger spelet i 60min. Men dom är bra på ta vara på dom lägena dom får. Viktiga 3p igår och 6p den här veckan mot Rimbo. Ja, man gör inte så mycket mål så alltid kul att få stänka dit en balja

Tierp ser ut att ha järngrepp på Forts A och med fem matcher kvar att spela är det kanske kamperna för de övriga som blir mest spännande…kval eller inte.

…………………

ALLTVÅAN

Återigen är det fyra matcher med ganska oviss utgång.
Idag tippade en hockeyfarsa, som vill vara anonym, och hur än man tippar så går det ju att argumentera för sina val, ingen har rätt på förhand.

FORTS A

Det här blir för tufft för Rimbo…match igår mot Spånga och idag mot serieledarna. Inga poäng i tabellen för Rimbo än så nog är Tierp favoriter alltid.

Matchen i Björklinge mellan Iron och Viggan är uppskjuten pga sjukdom i Iron.

FORTS B

Derbyt mellan Trånkan och Bajen blir kanske litet mer spännande än vad många förväntar sig…Trånkan är alltid ett gäng som kan överraska…åt båda håll.

Kan Åker stoppa Värmdös framfart ikväll? Absolut kan de det men….fan trot, då ölaget har sånt jäkla momentum nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.