SÖNDAGSMATCH PÅ LIDINGÖ

Nej, det blir inga poäng för Sudret på denna Stockholmsresa. Lidingö tog tre poäng på söndagseftermiddagen trots att Sudret vann tredjeperioden med 2-1…om man släpper in fyra mål i första perioden så är det uppförsbacke resten av matchen, helt klart.

Max Brodén och Victor Fälth gör två mål vardera för Lidingö!

LIDINGÖ, Martin Pilö:
-Tack! Ja, i första perioden är vi påkopplade och matchen borde vara över. Sen tappar vi ödmjukheten och ger Sudret HLR. Otroligt missnöjd med vårt spel i tredje perioden men tre viktiga poäng väger upp det så klart.

Lidingös rapport från hemsidan!

Max Brodén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.