Hockeyettanfinalen 1:3

Wow, överraskande och turbospeedat!

Borlänge var hästlängder bättre än vad vi förväntade oss och matchtempot var så högt att spelarna knappt hängde med själva. Huddinge lyckade kravla sig ur en ursinning Borlängepress och fick ”turligt” 1-0 genom Ralle och Björn Jonasson. Borlänge svarade ganska omgående och sen kom det tre mål till i första perioden!

Det var helt jämnt men Borlänges avslut var klart mycket bättre och kanske hade inte Huddinges målvakt Fahlström sin bästa kväll, sju insläppta mål är kanske ett kvitto på det?

Huddinges inledning av tredje perioden gör att vi tror att den följande matchen imorgon, i Borlänge, mycket väl kan vinnas av Huddinge-gänget! Båda lagen lärde sig naturligtvis en del om hur motståndet ska hanteras under fredagskvällen men nog har Borlänge matchboll, inget snack om saken! Vilka forwards man har, dödligt effektiva.

I Huddinge imponerades vi av Martin Eklund, backen, och Rasmus Dahlberg-Karlsson vilka har järnhård fysik och kondition av yppersta klass.

1-3-målet för Borlänge! Foto Mats Tjernström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.