Spånga tar omtag!

Spånga Hockey har haft den sämsta säsongen på många år och trots tränarbyte och krafttag i styrelsen ville inte spelet räcka till annat än en neslig direktnedflyttning..tillsammans med Gimo.

Många motståndarlag var litet förbryllade över att Spånga inte kunde vinna några matcher då det fanns en ganska bra offensiv..men i slutändan var dock det defensiva spelet för svagt.

Nu har dock klubben en plan och har jobbat på detta långt innan säsongen tog slut, man måste vara förberedda tidigt och se till att juniorer och A-lag får bättre förutsättningar att representera klubben, med de förutsättningar som finns tillgängliga,  på bästa sätt!

En stor del i denna plan heter Håkan Strömberg!! Han har jobbat i klubben tidigare och han var saknad. Svårt att hitta en mer välutbildad hockeyadministratör och tränare i vårt närområde, än Håkan.

Naturligtvis går det inte att trolla men han kommer säkerligen att få ut 100% av de pengar han får möjligheten att förvalta till verksamheten, som Sportchef.

Fokus ligger nu på att sätta upp ett division 2-lag som ska spela i division 3 och ta sig tillbaka direkt!

Även juniorlagen behöver stöd och med Håkan Strömbergs dragningskraft..och stora kontaktnät ska det nya J20-laget ta form och skapa en grund för egna spelare till A-laget. Vi återkommer med en mer ingående rapport om hur Spånga ska ta sig tillbaka och vilka som ska göra jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.