Inför Kvalserien till H1, 4:10 & Inför Kvalserien till H2, 4:6

Mm, innan kvalserien så utnämnde vi Värmdö till lärlingar i denna grupp och det verkar som de är… lättlärda!! Efter tre omgångar leder Gustavsberg före Eskilstuna på samma poäng!
Att Värmdö, som kom från Fortsättningsserien, skulle klappa till serieledarna Segeltorp med tvåsiffrigt var det INGEN som kunde förutse…well, kanske ass-coach Fröling..ni vet han som skriver psykoanalytiska anteckningar, sida upp och sida ned. 😉
Just att analysera vad som hände med Torparna..från att vara riktigt stabila mot Wings till att falla ihop i nästa match kanske vi ska fråga just Fröling om? Han borde veta..

Wings var ju otroligt lättade att få sin första trepoängare, mot Nacka, men vad är det som händer just i Nacka? Nå, de har massor av sjuka/skadade men kan plocka in duktiga juniorer som håller uppe truppens storlek. Frågan är hur mycket den där nollan i tabellen bekymrar klubbledningen då det ändå är sju omgångar kvar? Vi pratar om 21 eventuella poäng!

Trånkan tappade litet fart mot Linden och matchen mellan dem och Värmdö blir ruskigt spännande…kan man skaka av sig torskkänslan mot ett segerrusigt Värmdö?

Lindens coach Gustav Länn utstrålar självförtroende och ödmjukhet vilket kan bero på att man äntligen har en frisk trupp, en trupp som är stor dessutom! Man ska till Hockeyettan, säger man, och det finns inget som talar emot detta..just nu.

……………………….

Att tippa Nacka-Segeltorp går inte…två lag som inte gjorde det man skulle i förra omgången….det får bli ett kryss

Hemmalaget Wings får ta i från tårna om man ska få några poäng..och vi tror de gör just det! Ett eller två poäng blir det!

Trånkan fick sig en tankeställare sist och medan man funderar så tror vi faktiskt att Värmdö stormar Stortorpshallen med sitt momentum och sveper med sig alla poäng..innan Trånkan hunnit samla ihop trupperna!!

Fröling – Mr. Analyze

……………………………………..

KVALET TILL H2

Här är ställningen och de matcher som återstår:

Halvvägs in i kvalet undrar man om det kommer ändra sig något innan detta är färdigspelat? Vi får se om Farsta kan hålla farten och om Bålsta kan visa var skåpet ska stå.

SPAIF har ju bra spelare men sist fick de inte allt att stämma..man är ju dock en het utmanare till att få flytta verksamheten till en helt annan miljö med mer uppmärksamhet för vad man gör.

Lidingö är kanske inte riktigt en utmanare, vi tror de kan ta sig ovanför strecket, men man måste ju först och främst vinna de tre matcher som är kvar för att ställa nån fråga till uppflyttning…vi tror det blir svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.