Resultat Kvalserien till H1, 4:10 – Kvalserien till H2, 4:6

Redaktionen såg först andra perioden av Nacka-Segeltorp där Torpet klev ifrån till 1-4 och Nacka fick inte så mycket att fungera.

Sen åkte vi till Stortorpshallen och fick se två lag som körde i ett virvlande tempo. Helt jämnt men Trånkan kunde ta ledningen i ett PP till 3-2 och sen utöka ledningen till 4-2. Värmdö fick ett PP2 och reducerade till 4-3 men Trånkan kunde hålla undan även om Värmdö var väldigt nära att kvittera i slutet. Kvalseriehockey  de Luxe!

Wings vann tungviktsmatchen mot Linden och vips är man i serieledning!! Det här är en kvalserie som är sjukt spännande!
……………………………………..

Magnus Jansson, Nacka: –Inte så mycket att säga. Juniorerna som har drivit oss var trötta idag pga mycket dubbelspelande senaste tiden. Vi är ju inte det skickligaste laget och då måste man ju klara av att spela bra försvarsspel och hålla det enkelt. Som du såg så är vi ju inte ens nära att göra det för tillfället.

Micke Österblom, Segeltorp: -Vi studsar tillbaka efter förlusten senast.  Nu var det gamla Torpet vi såg. Håller pucken inom laget och låter Nacka åka sig trötta. Sen ser man att Nacka inte har nåt självförtroende.
Nu ser vi fram emot ett derby mot Trångsund.
……………………………………

Björn Lidström, Wings: -Tackar, vi gör en stabil insats och är värdiga 3 poäng. Andra perioden var det spel mot ett mål (skotten 24-6) och där kunde vi ha stängt matchen helt. Dock gjorde Lindens målvakt en bra period och höll laget kvar i matchen. Truppen känns stark och är väldigt målmedvetna vilket känns bra inför vår kommande match mot Värmdö. Bara att ladda om och se till att vi kommer väl förberedda på onsdag.

Gustav Länn, Linden: -Bra första och när vi jagar i tredje, aldeles för svag andraperiod som fäller oss idag.
……………………………………

Emil Fürsten, Trånkan: -Vi kommer in i matchen fel med tre utvisningar i början av matchen. Men vi krigar oss in i matchen och det känns känns helt öppen inför tredje, där vi drar det längre strået ikväll. Bra moral återigen, grabbarna är väl värda vila imorgon!

Christoffer Fröling, Värmdö:Till skillnad från förra matchen var vi förberedda på en mer fartfylld match, vilket det också blev.

Båda lagen är starka i omställningarna så det lag som bäst kontrollerade anfallsspelet och var noggranna i backchecken skulle gå segrande.
Det visade sig bli Trånkan till slut. Inte för att vi var sämre utan för att de tog vara på deras chanser bättre än vad vi gjorde.
Vi är inte helt nöjda heller med vår forecheck utan blev lite långa och fick inte träff som vi ville.
Men nu väntar en vecka med 2 fighter på vallen, varav ena är ett derby mot Nacka. Snacka om inspirerande vecka framför oss! Vi är fortfarande med i racet och ska göra vårt yttersta hela vägen ut.
       
……………………………………

KVALET TILL H2

Farsta är klara för Hockeytvåan, Grattis!
Lidingö är klara för Div 3 efter förlusten mot just Farsta.
Nu återstår det att spela fram vilket lag som följer med till H2, SPAIF eller Bålsta!!

Fredrik Stenberg Bålsta:  -Första halvan av matchen blandar vi och ger. Spelar hyfsat i offensiven men bjuder på en del spelvändnimgar som de tar vara på. När de gör 4-1 rycker vi upp oss rejält och vi är betydligt mer noggranna och jobbar mycket hårdare. Skönt att vi lyckas ta oss tillbaka och få med oss 1p men samtidigt känns det surt att vi inte var med från start. 3p nästa match är ett måste annars blir det tufft.

Lasse Kinch, Lidingö:  Länk till Lidingös matchrapport

 

One thought on “Resultat Kvalserien till H1, 4:10 – Kvalserien till H2, 4:6”

  1. Vad händer i Nacka?!?! Hur lyckas en tränare förstöra en trupp som krigar mot dom flesta All ettan lagen och nu klarar sig inte ens mot Div 2? All heder till Div 2 klubbarna som gör det bra, men ledningen i nacka ska nog se sig i spegeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.