Resultat Kvalserien till Hockeyettan, 8:10

Ikväll tog fem av sex lag poäng i sina matcher!! Bara Trånkan blev utan..
Redaktionen på plats i Värmdö och det var sannerligen en bra H2-match med inget sparat krut efter matchen. Vi fick se två riktigt bra målvakter som fick matchen att gå till straffar..där avgjorde en av de bästa i hela serien, Gustav Björklund i Segeltorp.
Publiksiffrorna 217 st i Ekhallen och exakt samma i Stortorpshallen, på en skärtorsdag, är på våra breddgrader skitbra!! Wings fans är sedan lång tid tillbaka väldigt svårflörtade och ikväll kom bara 136 st.
Två omgångar kvar…underbart spännande

 

Björn Lidström, Wings: -Tyvärr så brister vi idag som kollektiv från mig som huvudansvarig till sista spelare. Vi är inte redo att ta striden som krävs för att vinna en hockeymatch. Till det är vi inte beredda att underkasta sig det spel som krävs för att kollektivet skall segra. Jag kan inte annat än be alla Wings fans om ursäkt för den svaga prestationen. Nu finns det bara en sak och det är att varje individ runt laget går in in och visar lojalitet mot klubben, fansen, lagkamraterna och sig själv! För att sedan visa att vi alla tillsammans är beredda att göra allt vad som krävs för att segra. För det är nu vi får visa våra verkliga karaktärer. Som någon sa: Det är inte frågan om hur hårt du slår. Utan hur många gånger du kan resa dig igen!

Magnus Jansson, Nacka: -Jättenöjd med killarna, stenhårt jobb och bra målvaktsspel.
……………………..

Emil Fürsten, Trångsund: -Vi börjar inge bra och får jaga direkt. Så fort vi börjar komma igång så åker vi på ett mål bakåt vilket gör att vi aldrig känns riktigt nära. Svår match och det gäller att göra mål på lägena när man ställs mot Lindens duktiga målvakt.

Gustav Länn, Linden: -Startar med bra energi och får åter igen stor utdelning tidigt i matchen. I 5v5 är vi fortsatt stabila bakåt så 3e perioden hanterar vi på ett skapligt sätt. Fortsätter att sätta varandra i bra situationer och spelar uppoffrande vilket värmer extra.
……………………..

Johan Sörman, Värmdö: -Det var en riktigt bra och tight match ikväll ute på Värmdö. Det var kamp i 60 min över hela banan idag. Två lag som som spelade väldigt bra defensivt. Tyvärr drog Segeltorp det längsta strået i straffläggningen, inte mycket att säga om det. Tycker väl kanske att vi faller lite på att vi sitter dubbelt så mycket i utvisningsbåset än dom, vi får gå hårt på våra boxspelare och tappar kanske lite ork och osynk i femmorna där för att få till den där forcering som vi ville ha, dock gör vi ett fantastiskt jobb i den spelformen idag.

Jag är oerhört stolt över killarnas insats ikväll med tanke på hur det såg ut i tisdags i Eskilstuna, det visar vilken härlig moral och stolthet det finns i det här laget.
Nu tar vi några dagar ledigt och firar påsk för att på måndag bjuda vår fantastiska publik på en bra sista hemmamatch för säsongen.
Glad påsk!

Micke Österblom, Segeltorp: –Riktig skön vinst i dag. Vi hittar ännu en gång ett sätt att vinna när vi inte riktigt kommer upp i nivån som vi har haft sista matcherna. Sen har vi haft svårt att luckra upp Värmdös defensiv även i dag. En väldig jämn match där jag tycker vi har ett litet spelövertag. Därför kom deras 1-0 lite som en kalldusch och vi fick lite panik efter det. Inför tredje har vi i ett bra snack och lovar varandra att bli lite mera desperata och in med mycket folk på mål. Vi gör ett mål och har bud på nåt till. Sen avgörs allt på straffläggning där vi drar längsta strået. Nu tar vi ledigt 2 dagar och kör ett lätt pass innan vi laddar för sista hemma matchen mot nacka.
Nu tar vi en kall, Pelle, och njuter av påsken.
……………………………….

Firande och intervjuer från Värmdö-Segeltorp

2 thoughts on “Resultat Kvalserien till Hockeyettan, 8:10”

  1. Som vanligt alltid kul att kunna läsa om segeltorpsmatcherna när man inte kan vara på plats själv.och tack för att du finns och följer dessa hjältar i hockey 2an! Och är så otroligt stolt över segeltorps säsong,wow säger jag bara o lyfter på hatten,va nog inte många som alla trodde lilla segeltorp skulle kunna ta sig vidare till kval ens.även jätte uppskattande med dina livesändningar och segerintervjuer,ser fram emot segeltorps intervjuer från igår! Trevlig påsk Pelle du är grym!

    1. Tack J!
      Jag ahr missat era kommentarer men det kommer intervjuer med Torpet och Trånkan framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.