Inför Kvalserien till Hockeyettan, 9:10

Det ser ut som Segeltorp har en straffspark till seriesegern!! Man bör slå Nacka som visserligen gjorde en strong insats mot Wings och vann på OT! Vi tror Segeltorp är bättre just nu och tar tre poäng vilket då ger ett försprång som ingen kan gå ikapp!

Linden mot Wings lär bli den mest nervösa matchen hittills för Märsta-laget då man måste upp till andraplatsen för att säkra en plats i H1 nästa säsong, man är det lag som har mest att förlora på en degradering till Hockeytvåan och man kan knappt föreställa sig den nesan att inte längre vara i finrummet som ändå H1 är i våra sammanhang. Linden lär även de kämpa med alla medel för att vinna matchen och få behålla den åtråvärda andraplatsen som kommer ge en plats i H1. En nervdallrande match!

Värmdö kommer säkerligen att spela i Hockeytvåan även nästa säsong men kan ändå slå sig för bröstet eftersom man spelar en bra hockey och man spelar jämnt mot de andra lagen i den här serien. Man kan slå de bästa men även ta stryk av dem och att stärka upp organisation och spelartrupp ytterligare en säsong ger stabilitet och trovärdighet. Trånkan har gjort en vassare säsong än vad många trott och kan ta steget upp i Hockeyettan på sina sportsliga kvaliteter men liksom i Värmdös fall tror iaf undertecknad att man inte behöver ha bråttom att ta steget upp. Matchen blir troligen het men vi tror att Värmdö kan spela avslappnat då man vet sitt öde nu och kan inrikta sig på att bara ha kul och spela ut…som det brukar heta.

TIPSET blir:
Segeltorp-Nacka      1
Linden-Wings          x
Värmdö-Trånkan    1

Ska Jansson spika igen..igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.