Resultat Kvalserien till Hockeyettan 9:10

STORT GRATTIS TILL SERIESEGRAREN SEGELTORP!

Vi kommer naturligtvis göra ett segerreportage efter sista omgången eftersom laget INTE tränar mellan de täta matcherna!

-Nej, vi har haft samma filosofi hela säsongen, de här killarna behöver vila för återhämtning vilket har visat sig vara rätt medicin i vårt lag. Nu ska vi äta en segermiddag på O’Learys i Heron City som stöttat oss speciellt bra här i kvalserien. På lördag blir det riktig segerfest, säger guldcoachen Micke Österblom med assen Christopher From-Björk.

Nu blir det ändå vansinnigt spännande när topplaceringarna ska avgöras..tom Värmdö har chans att blanda sig i den striden..

Redaktionen på plats i Ekhallen, Värmdö, och vi hade på känn att Värmdö skulle ta detta på rätt sätt. Trånkan verkade mentalt trötta och spred puckarna vilt omkring sig men som alltid har man vassa forwards som inte ska lämnas i för långa tyglar. Sex mål i första perioden, en avvaktande och lam andraperiod men sen i tredje är Värmdö hetare och gör fina mål! Bröderna Ahlin stod för det snyggaste målet där Joel snurrar runt bakom målet och hittar broder Alexander framrusande i slottet, pang. Trånkans snyggaste gör Jens Berg i en ensamuppåkning där han rundar en Värmdöback skär in framför mål och skjuter i nättaket!!
………………………………

Micke Österblom, Segeltorp:-Ja vad säger man?

Detta trodde man inte när vi körde ett innebandy pass i veckan som sommar träning.
Vi har blivit bättre ju längre säsongen har gått och är som bäst i mars månad när det gäller som mest.
Nyckeln var första matchen borta mot linden. Då vi gjorde säsongens bästa match. Sen har vi ridit på den vågen.
Alla har sagt att vi har en bra offensiv. Men jag säger att nyckeln har vart vår defensiv. Om man tar bort förlusten mot Värmdö så har vi släppt in 12 mål på 8 matcher. Det ger att snitt på 1,5 mål. Då har man stora möjligheter att ta poäng varje match. Det har vart den stora utmaningen med detta lag.
Sen en balans hur hårt vi ska träna. Vi har som sagt bara kört 2 st ispass per vecka hela säsongen.
Men på dessa pass gnuggar vi mycket skridskor för att orka mot dom andra lagen. Sen har vi nött mycket på att spela oss ur press. Tycker att vi är det laget som har bäst spel med puck. Vi slänger sällan i väg den och har oftast en tanke på hur vi ska spela och låter motståndarna åka sig trötta.
I kvalserien har vi bara tränat ett pass i veckan. Där har fokus legat på vila och återhämtning när matcherna kommer så tätt. Detta upplägg har funkat för oss.
Nu ska man åka och äta med laget och sen hem och sova är helt slut.
Tror grabbarna tar sov morgon i morgon.

Janis Petrov, Nacka:-Än en gång kommer vi till match med 9 forwards (varav en är back) och 5 backar. Vi tyngs av långtidsskador som vi pratat om tidigare och sista veckorna så avlöser juniorerna varandra i den mån de är friska och de gör ett fantastiskt jobb. Vi orkar inte gå på så kort med folk i tre perioder och det straffar sig.
Vår stolthet är att vi kommer till match med gott humör utan att vika oss även om vi vet att vi är i ett svårt läge pga av sjukdomar, vill poängtera att grabbarna som kommer och krigar med dessa förutsättningarna skall ha stor cred.
………………………………….

Gustav Länn, Linden:-Räcker inte till idag och gör det överlag för svårt i synnerhet genom mittzon. Sen är vi inte tillräckligt vassa på de lägen vi ändå skapar. Får samla mod och avsluta så bra vi kan på onsdag.

Björn Lidström, Wings: -Tackar! Alla i truppen kom ut idag bestämda på att göra sitt jobb för att ge oss chansen att vinna. Första perioden dominerar vi och Linden har svårt att ta sig ur sin egen zon. Men tyvärr lyckas vi inte förvalta chanserna och Lindens målvakt gör det mycket bra. Andra perioden tycker jag också går till oss på ett klart sätt och här förvaltar vi chanserna bättre och får med oss 2-0. I tredje blir det mer jämt även fast jag tycker att vi kontrollerar matchbilden. En bra laginsats och det är vad vi måste ta med oss inför den sista avgörande matchen mot Värmdö.
…………………………………

Christoffer Fröling, Värmdö:-Det var kul att få avsluta säsongen med vinst i Ekhallen. Men ärligt talat var det länge en rätt avslagen historia trots vad som stod på spel. Nästan åt träningsmatch-hållet. Men vi tar tag i det inför tredje och avslutar starkt och vinner den övertygande.
Nu har vi en match som betyder något på onsdag och vi ska göra vårt yttersta  att vinna den matchen.
Film på flera mål och intervjuer!

Emil Fürsten, Trånkan: -Vi kommer inte alls upp i nivå idag. Slött och tempofattigt. Vi gratulerar Segeltorp till seriesegern!

………………………………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.