Inför Kvalserien till Hockeyettan, 10:10, sista omgången!

Dags för sista omgången, folks!!
Vi vet att Segeltorp vann denna kvalserie och att Nacka slutar sist, sen vet vi inte hur detta ska sluta…innan vi tar tag i det ska vi kolla på åskådarantalen…Vi kan se att det är ju ganska bra siffror vilket glädjer oss väldigt mycket här på redaktionen!
Förra säsongen hade vi ändå publiklaget Gripen i denna serie som var i en annan division gällande åskådare…Den här säsongen törs vi nog påstå att Värmdös supportrar rört på sig en hel del vilket gjort att många klubbar fått bra siffror i sina hemmaarenor, läs 613 åskådare på matchen Nacka-Värmdö!! Linden blir vinnare om säsongens publik medan H1-laget Wings hamnar i botten.
Segeltorp har kommit på slutet vilket glädjer oss speciellt mycket då deras lagledare Linda Hillner kämpat med att synliggöra vad A-laget pysslat med under säsongen, massor av inlägg på sociala medier vilket jag hoppas att hon blir hyllad för, av alla!
Vill nämna killarna i Värmdös A-lag, André och Felix, som gör de snyggaste inläggen med fin grafik och pumpar ut vad som händer där.

OMGÅNG 10

Jag frågade tränarna om vad de tror om sista omgången:
Magnus Jansson, Nacka: –Hej, jag vet ej vilka som möts. Vi ska göra allt vi kan för att vinna mot Linden.

Mvh
Magnus Jansson
Nacka Hockey
Gustav Länn, Linden: Vi får försöka hitta ett sätt att gnugga oss till en vinst & påverka de 60min vi har rådighet över. Hörs imorgon
Emil Fürsten, Trånkan:-Vågar inte spekulera någonting. Vi ska, som vanligt, gå för tre pinnar så får vi se hur långt det räcker!
Micke Österblom, Segeltorp:
Björn Lidström, Wings:

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle. Jag ska väl erkänna att är lite vemodigt att skriva dessa rader om säsongens sista match.

Det känns som inte allt för länge sedan vi i ledarstaben satt oss ner och började sätta upp målsättningar och träningsupplägg. Men tiden går väl fort när man har roligt, vilket vi verkligen har haft i år.
Så det är också med stolthet och glädje vi tar oss an matchen imorgon.
Vi vet såklart förutsättningarna men också att vi fortfarande har en chans att påverka.
Vi kommer självklart gå för seger och helst med mer än 2 mål så vi går förbi Wings. Resterande matcher är svårare att påverka men jag tror ändå att Torpet vill avsluta med flaggan i topp på hemmaplan och att de tar Trånkan på OT .
Likaså kommer Nacka försöka ta den första trepoängen och verkligen göra ett försök. Men där tror jag Linden kommer minst lika motiverade och tar matchen med 2 mål.
Jag vill även passa på att gratulera Torpet. Stort grattis och tack för bra matcher.
Likaså vill jag tacka er på Eastcoast som gjort ett kanonjobb under hela säsongen och ökat intresset för vår serie.
Ha det bra så syns vi säkert i någon hall någonstans.
…………………………………..
Ok, nu tippar redaktionen för sista gången:
Nacka- Linden                 X
Trånkan-Segeltorp          2
Värmdö-Wings                 X
Hoppsan, ja vi tror faktiskt att Nacka kan sätta käppar i hjulen på Linden som är nervösa inför uppgiften samt att Nacka tydligen får tillbaka några etablerade gubbar från skade/sjuk-listan.
Trånkans agerande mot Värmdö gör att vi tror att Segeltorp tar detta till tre poäng och en uppvisning från ett koppel riktigt bra spelare som nu kan leka litet inför publiken.
Värmdö är inne i ett stim med mycket bra fart framåt men man får nog inte göra så många självmål mot Wings för då blir man uppätna. Wings spelar med mycket mer nervositet än Värmdö och därför kan detta gå till straffar. Det gjorde det mot seriesegrarna Segeltorp.
Vilka ansiktsuttryck får vi se på bröderna Ahlin efter Wingsmatchen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.