Vilka sköna matcher framöver!

Den här fredagen förlänger vi med två matcher på Gotland när först Värmdö och sen Nacka ska försöka plocka poäng av Sudret, på lördag och söndag!

Vi har till dessa matcher bjudit in två gästtippare som har olika roller i sina klubblag:

Elinor Hultgren, Wings, styrelsemedlem, GameDay-general och webadmin, med ett härligt sinnelag:

Wings – JHC  1  (5-1)

Bålsta – Rimbo  2  (0-3)

Farsta – Haninge  2  (0-2)

Iron – Viggan 2  (1-4)

 

Anders Björk, klubbdirektör, Linden, högpresterande tjänsteman med ständigt leende på läpparna…även sovandes, säger frugan.

Linden – Nynäshamn –

Avstår att tippa men kan ändå kommentera matchen. Jag tror det blir en jämn match spelmässigt. Vi har starka kedjor rakt av som kan avgöra och vi har släppt in få mål bakåt vilket gör oss till ett hot varje match. Nynäshamn gör det bra denna säsong och kommer vara med om racet att ta sig till Alltvåan. De har två bra målvakter och det är en viktig post om laget skall lyckas. Jag hoppas båda lagen kommer taggade till denna match och gör det till en trevlig fredagkväll i Sméhallen.

Tumba – Åker/Strängnäs 1

Här tror jag Tumba tar det, ska de tampas om en plats i Alltvåan krävs vinst. De har gjort det bra i slutet och även de har en vass målvakt i Rådbjer. Han spelar hjälterollen i denna match. Åker/Strängnäs utan sin bästa utespelare Usov som jag läste skulle på landslagsuppdrag med Estland kommer förhoppningsvis gå till Alltvåan, men i denna match blir det förlust.

Flemingsberg – Nacka 2

Jag har sett båda lagen och här imponerar Nacka mest. Ungt lag där junioren Unneberg och Nilsson Fornes producerar poäng. Flemingsberg har en tuff säsong och jag tror Nacka vinner med ett par puckar.

Sudret – Värmdö x

Här kommer Sudrets chans att skapa spänning i tabellen. Jag håller dock Värmdö som det bättre laget och men en kille som Fredrik Wallman i laget som senast i Smehallen spelade med ett uppoffrande spel tror jag han återigen går i bräschen och visar att det krävs inställning påkopplad för att ta poäng. Det var nära sist mot oss men Värmdötränarens matchstraff vägde tungt och matchen avgjordes där. Hoppas tränaren slantat rejält till böteskassan i laget.

Sudret – Nacka 2

Sudretspelarna orkar inte stå emot Nacka här. Om Nacka får med sig alla trunkar till Gotland tror jag de trummar på och mot ett tröttkört Sudret får med sig tre poäng hem. Nacka kommer vara ett lag i Alltvåan.

Odds: 19,7

Vinstpengarna skänks till Linden Hockey!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.