Inte illa pinkat, 56 mål ikväll!!

Ja, det var en kväll av energi minsann! Massor av härliga mål och en del av dem såg vi i Bålsta Ishall! Rimbo vann utan att glänsa men man är ändå litet bättre. Bålsta visade upp både vilja och skills..stundtals. Bålsta pressade Rimbo rejält i slutminuterna och var inte alls långt borta från att norpa nån poäng. Highlights under lördagen..

Gästtipparna då? Jodå Elinor Hultgren, Wings, som tippade favoritsegrar kammade hem fyrlingen och fick ihop 294:-…som kanske var ett välkommet tillskott på fredagens utekväll??


Anders Björk, Linden, vann litet erfarenhet då hans fyrling redan nu spruckit.  Han såg inte det självklara krysset  🙂 mellan Tumba och Åker. Anders har två Sudret-matcher kvar på talongen men det är ju nu bara av akademisk nyfikenhet vi följer resultaten där.

Coacherna rapporterar in sina kommentarer på ett härligt sätt efter matcherna, ikväll också.

NORRA

Mattias Valente, Wings: -Skönt att ta tre nya pinnar hemma. Vi gör det bra i större delen av matchen idag. Järfälla skakar oss lite i slutet på andra men i övrigt är vi stabila och gör många bra saker. Ledigt imorrn å ladda för söndagens nattskift.

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle. Ikväll mötte vi en klart bättre motståndare. Wings åker mer skridskor än vad vi gör och så kommer dom till betydligt fler avslut. Ett stort grattis till en betydligt bättre motståndare.

 

Linus Lennerup, Bålsta: -Jag tycker vi gör en bra match som vi förtjänade mer av. Tycker vi gör en bra första period och har bud på att leda med mer än ett mål.
Andra perioden får vi två snabba emot oss men jobbar tillbaka och mot slutet får vi riktigt bra tryck och Rimbo känner sig tvungna att ta en time-out.
Tredje är en jämn historia med lägen åt båda håll och tyvärr hade vi inte riktigt studsar på vår sida.  Surt med torsk när vi gör en bra match nog för att kunna vinna.

Mattias Lundblad, Rimbo: Film kommer..

 

Alexander Holst, Farsta: -Hej Pelle! Ja,vad ska man säga 🙂
Innan matchen hade jag en riktigt bra känsla, kändes som om det var vår tur att ta en 3 poängare mot Haninge. Så riktigt besviken efter matchen. Haninge kom väl förberedda och kände att skulle de slå oss så var det att spela riktigt fysiskt och de lyckades med deras ”game plan”, hatten av!
1:a Tycker jag att vi är bättre än Haninge.
2:a Börjar vi bra sedan får Haninge kontra in en puck, då rasar allt.
3:e För mycket utvisningar för att säga något om spelet.
Gratulerar Haninge till 3 poäng och lycka till i alltvåan ”skydda södra orten”!!
Vill tacka domare och våra funktionärer som gör det möjligt att spela matcher. Trevlig helg!

Stefan Pettersson, Haninge: – Tja,brukar bli ovårdade matcher mot Farsta och ikväll var inget undantag. Skön inställning på killarna och vi tar tre RIKTIGT sköna poäng!

 

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Idag var vi faktiskt riktigt bra. Stabil insats från alla. Mycket rörelse, snabba omställningar och bra inställning. Väldigt kul!

 

SÖDRA

Jocke Lundholm, Linden: -Morsning
Blev en trea till slut. Tycker vi startade lite halvdant, en ursäkt  till det kan vara att vi kört ordentligt hårt under veckan. Andra halvan av matchen är riktigt bra stundtals.
Så i det stora hela är vi nöjda//

Robert Spath, Nynäs: -Vi gör en bra första period, andra och tredje inte lika bra tyvärr.  Linden håller en jämn nivå matchen igenom, vilket ger dom 4-2 seger.

 

Ulf Rådbjer, Tumba: -Bra tillställning med extra allt. Hade ju varit skönt med alla 3 men då måste vi sätta våra frilägen. Jättejobb i 3dje och döda 3-5 bl.a Åkers är bra så vi är nöjda att ta 2 p. För många av mina som viker ner sig. Nya tag

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Återigen en väldigt jämn match! Självklart hade vi velat ta alla tre poäng, framför allt när vi har en ledning i tredje perioden. Ser man till vår prestation så jobbar hela laget hårt idag och det känns skönt att vi tar poäng efter två raka förluster. Nu väntar en riktigt rolig vecka med två hemmamatcher, kan vi bygga vidare på dagens insats och bli ännu lite bättre så blir vi svårslagna!

 

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena, vi startade upp med en rivstart och fick en fin utdelning för det, leder efter första med 6-0. Som skapade en god självkänsla inom laget. Vilket ledde till att vi orkade gasa på hela matchen och höll nollan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.