Norra serien spelar även söndag!

Ja, för att serien ”med för många lag” ska bli klar i tid så spelas några omgångar på söndagar. Denna söndag 11/11 ser omgången väldigt spännande ut med toppmötet Viggan-Wings som kronan på verket!

Ser man några glasklara vinnare i denna omgång? Redaktionen ser favoriter men inte en enda solklar vinnare!! Är inte det ganska coolt?
Wings, Haninge och Viggan har ett gyllene lägen för att rikta in sig på Alltvåan medan Rimbo, Göta och Järfälla för en nervös tillvaro inför de sista omgångarna. Dessa tre lag har tuffa inbördes möten samt även möten med topplagen så vilket av dessa lag som tar sig till Alltvåan är helt omöjligt att förutspå. Andelen sjuka/skadade kommer naturligtvis vara helt avgörande då lagen måste ses som väldigt jämbördiga.
Iron,Farsta och Bålsta kommer spela i Fortsättningsserien och de får börja planera för en tillvaro där hotet om nedflyttning till Div 3 är fruktansvärd! Tre lag av nio blir direkt nedflyttade..vilken skräck!!? Som coacher för lagen i FS måste man troligen redan nu göra en mycket god planering gällande träningen som gör att man är i god form inför och under den förhatliga Fortsättningsserien.

Gästtippare till denna ”extra omgång” blir Per Lennerup fd. Wingsledare med hjärta just i Wings samt även Bålsta då sonen nu tränar A-laget!

SVÅR OMGÅNG!

Haninge-Göta 1

Haninge utmanar om seriesegern och känns numret större. I kraft av hemmaplan blir det 3p.

Rimbo-Farsta 1

Rimbo spelar nu bara viktiga matcher om kampen för en Alltvåa-plats. Det finns en spetskompetens i laget som bör avgöra detta. Farsta är ojämna men de dagar det stämmer är de inte alls ofarliga.

Järfälla-Bålsta 2

Det svänger om Järfälla och man blandar och ger. Bålsta krigar i 60 minuter, varje match, och det unga laget växer för varje match man spelar.

Viggan-Wings 2

Seriefinal mella två bra lag och Wings har verkligen fått upp farten..får därför tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.