Tuffa tisdagskamper !

Ojoj, det är väldigt spännande för oss hockeyälskare nu, streckstriderna är fortfarande väldigt tuffa för de inblandade. Göta gick på en mina när man förlorade till Rimbo med bara sekunder kvar. Vi återkommer till de sista rafflande matcherna i detta ämne, för Norra serien.

I Södra serien blev Värmdö klara för Alltvåan ikväll då man vann i OT över Tumba. Även Åker ser ut som ett Alltvåalag just nu om inte Nynäs slår Värmdö med massor av mål i nästa omgång och Åker tokförlorar mot Sudret och Flempan i sina sista matcher.
Redaktionen besökte Ekhallen, Gustavsberg, och fick se en mycket underhållande match där det svängde rejält och att det inte blev fler mål än sju totalt berodde på två bra målvakter, Rådbjer och Nilsson.
Film kommer från detta tillfälle, under onsdagen.

…………………..

NORRA

Mattias Valente, Wings: -Vinst ikväll. Vi är inte på tå idag vilket satte oss i ett 1-2 underläge efter 2 perioder. I tredje höjer vi pulsen och puckarna studsar med vilket ger utdelning på tavlan. Starkt av oss att växla upp och hitta ett sätt att vinna. Eloge till Iron som krigar och ger oss problem.

Linus Lennerup, Bålsta: -Vi saknar 8 spelare och vi orkar inte hålla uppe det i sista så det rinner tyvärr iväg. Vinner skotten i andra perioden, vilket får ses som positivt

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Kul med tre poäng! Nu är det bara att ladda om till fredag

Alex Holst, Farsta: -Väldigt dålig energi, vi är inte redo fysiskt att ha ett så tätt spelschema 4 matcher på 8 dagar. Jag tycker att Järfälla gör en bra match, fin fart och ett bra passningsspel. Vi får bryta ihop ikväll och nya tag på fredag. Trevlig kväll!!

Christer Westerlund, Järfälla: -Tycker vi en halvbra match. Första perioden helt okej, andra under isen, tredje helt okej frånsett dom sista minuterna, men det viktigaste var tre poäng! Ska bli kul på fredag hoppas på en full ishall  ????

 

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-”En fruktansvärt tung förlust, vi är inte lika bra idag som vi var mot Haninge i söndags. Men jag tycker ändå att vi är värda mer. I tredje perioden är vi nära ett flertal gånger men som ett stenhårt slag i magen avgör Rimbo med 24 sekunder kvar. Det finns fortfarande en liten chans för oss att nå alltvåan, så än ger vi oss inte!”

Mattias Lundblad, Rimbo: -60 min hårt jobb.. 3 grymt härliga poäng.. Oerhört nöjd med vår inställning i dag!!

……………..

SÖDRA

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Jag är såklart jättenöjd med resultatet idag. Vi fick en bra start på matchen vilket gav oss energi och arbetsro. Offensivt jobbade vi hårt och var dessutom väldigt effektiva matchen igenom. Defensivt finns det saker som vi kan göra bättre, men efter den här vinsten ska man kanske bara vara nöjd 🙂

Robert Spath, Nynäs:-Tyvärr, var första 5 min där matchen avgjordes, Åker tillåts göra alldeles för enkla mål och tar en blixtsnabb 4-0 ledning, eloge till grabbarna som kämpade matchen igenom trots den dåligt start.

Mikael Erdtman, Värmdö: Film kommer..

Ulf Rådbjer, Tumba: Film kommer..

Jocke Lundholm, Linden: -Tjena! Jaa, vad ska man säga, vi åkte dit för att försöka ta en trea och säkra seriesegern vilket vi lyckades med. Spelet hackade stundtals idag men vi krigar på utan att tappa humör och tålamod. Flempan kämpar stenhårt matchen igenom, dom har häng efter andra.
Tredje rullar på och när vi sätter femman planar matchen ut. Så i det stor hela är vi nöjda med poängen, vi krigar på hela matchen igenom trots att liret inte stämmer till 100% Nu ska vi se till att komma upp ett par snäpp till fredags matchen mot Nacka.
Ha det gott//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.