Ny omgång redan idag tisdag!

Nu går det undan mot det berömda kaklet och det är bara några få omgångar kvar innan strecket mellan Alltvåan och Fortsättningsserien görs permanent!

Det är superspännande runt strecken och våra gästtippare tror att de vet hur det ser ut efter nästa omgång som infaller redan imorgon, tisdag.

Gästtippare för Norra serien är återigen en spelarfru, Mrs X, som har bra koll på sin gubbe och de övriga lagen:

Wings Iron 1
Nä, jag tror inte ett formstarkt Wings släpper några poäng till ett avsågat Iron, och speciellt inte på hemmaplan.

Bålsta-Viggbyholm 2
Den här matchen är litet knepigare eftersom Viggan verkar ur slag. Nu har ju Täby-killarna mycket rutin och jag tror att min kille och de övriga i laget passar på att spela tillbaka spelglädjen, och gör många mål dessutom.

Farsta-Järfälla x
En miniskräll tror jag att vi får räkna med här. Den där Otter verkar gilla att göra mål och Järfälla gillar inte att vara i de södra förorterna, litet skärrade faktiskt. Brasklapp för om Mårten Ekström, Järfälla, gillar att byta om i omklädningsrummen på gården, då kan det bli många mål för Järfälla.

Göta-Rimbo x
Den här matchen skulle även jag vilja se. Kampen om strecket! Det kommer bli en krampaktig match där starka order från tränarna om diciplin kommer göra att det inte blir en sprakande föreställning. Kamp i först 60 minuter och sen 3,5 min innan Göta tar extrapoängen.

 

 

Gästtippare för Södra serien är en hockeynörd/lagledare som varit länge i Trånkan men senast i Hanviken innan han nu under denna säsong bytt till Farstas J18, där sonen vaktar kassen. Han heter Thomas Sundström.

Åker/Strängnäs HC – Nynäshamns IF HC 1

Jag tror att Åker/strängnäs tar denna seger knappt. Jag tror på en jämn match med uddamålsseger. Usov tillbaka från landslagsuppdrag, är han spelsugen så kan han bli avgörande.

Värmdö HC – IFK Tumba 1

Värmdö är jobbiga att möta i sin hemmaborg och bör vinna detta med ett par puckars marginal. En solklar etta i mina ögon.

Flemingsbergs IK – Eskilstuna Linden Hockey 2

I mina ögon sett så skall Flemingsberg inte kunna rubba Eskilstuna Linden som hårdsatsar och har ett grymt bra lag att ställa på banan. Det blir en glad bussresa hem efter matchen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.