Ovisst in i det sista!!

Vilket lag får spela PlayOff i Alltvåan och Fortsis?

Vi tror inte Haninge kan knipa PO-platsen underifrån eftersom man måste vinna över Linden med typ 20 mål och samtidigt måste Nacka gå tomhänta ifrån sin match mot Värmdö!!
Viggan möter Göta och normalt sett vinner man den matchen och då kan man pusta ut ett par dagar, typ till 10 mars då Kvalserien drar igång.

Tim Johansson-Bräck, Viggan: Hej! Segerreceptet är en inställningsfråga för vår del. Vi ska fortsätta på samma spår gällande spelet, som vi haft de sista matcherna.
Om vi tänker peppa Värmdö mot Nacka? Värmdö är alltid svårspelade, så tror inte de behöver någon extra pepp från oss i ett derby. ?

Noterat: Linden leder publikligan överlägset med ett snitt på 300 åskådare på hemmaplan. Åker 130 och Wings 120.

Wille Gustavsson,Värmdö, gjort bra med poäng men varför så arg? 18p och 57 min PIM

 

Underifrån ska Nynäs och Järfälla göra upp om förstaplatsen och Järfälla har som en gammal gädda smugit upp genom vassen och kan överraskande hugga en PO-plats om man kan mobilisera folk och framförallt en kampvilja.

I Fortsis ska den hemska bottenstriden avgöras där hela tre lag åker ned i Div 3 på tisdagskvällen…hemska tanke. Bålsta har redan fettat in grejerna och ställer in sig på helt nya resmål till nästa säsong. Iron har en match kvar, mot Flempan, men kan inte nå nedåtkvalet utan får likväl som Bålsta ta fram världsatlasen och kolla in nya orter att åka till för att spela sina matcher.
Men, kan Farsta vinna över Tumba och snuva Sudret på kvalplatsen? Man har goda chanser till det faktiskt då Rådbjer redan lyft upp ett antal junisar som ska få känna på seniorhockeyn. Tumba har inget speciellt att spela för så FoC Farsta får en chans till att göra säsongen avsevärt längre än till 26 februari.

 

Christer Westerlund, Järfälla: – Vi ska håll aihop laget men Nynäs är favoriter. Det vore märkligt om inte spelarna ska tycka det är kul om att spela om en Hockeyettan-plats!
Det är Sudret matcherna som har ställt till det för oss ! Hade vi haft full poängskörd där då har det varit klart.

Robert Spath, Nynäs: Segerreceptet? Ödmjukhet inför uppgiften och fortsatt spela på det nivå vi har visat mot båda Rimbo och Tumba dvs laginsats ! Håller vi den höga nivå som vi har i våra bästa stunder så blir vi svårslagna.

EAST COAST HOCKEY SÄNDER MATCHEN NYN – JÄR PÅ FACEBOOK!

Noterat: I Fortsis är det Sudret (!) som leder publikligan med ett snitt på 161 åskådare på hemmaplan. Nynäs 142 och Rimbo 133. Övriga kommer inte i närheten av 100 åskådare ens! Tumba har 26 i snitt!!! Skämskudde!

Jesper Skogström, Tumba, duktig men hetlevrad, 17p och 88 min PIM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.