Nacka och Nynäs spelar PlayOff!

Ja det var tack och hej på många håll ikväll men Nynäshamn ville mest i matchen mot Järfälla som man vann med 4-0. Det betyder att man spelar PlayOff mot Nacka redan på torsdag. Mer om det under onsdagen.

Wings och Linden avslutar starkt och det blir intressant att följa dem in i kvalserien där Hanviken och Trånkan väntar.
Viggan och Nacka ska inte underskattas men får kanske ses som underdogs i kommande kvalserie.

Haninge, Åker, Värmdö och Göta har spelat klart för säsongen och har chans till en vääldigt lång barmarksperiod.

Haninge överraskade många med att nästan ta sig till kvalserien..som rookies i denna serie. Bra gjort av ledarstaben Pettersson, Zettervall och Eriksson.

Åker fick inte riktigt till någon kontinuitet under säsongen liksom Värmdö med sin lilla trupp. Götas spelartapp under säsongen var något i hästväg och nu när coach Tessmar-Forsgren tar klivet in i sportchefsrollen i Göta får vi hoppas att detta med spelarrörelserna blir drastiskt färre.

 

ALLTVÅAN

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Ishockey handlar om att vinna men idag var det viktigare att skaka av oss Linden matchen och göra en bra prestation, det tycker jag att vi lyckas med.
Det var en jämn match rakt igenom och det hade kunnat sluta lite hur som helst.
Nu är säsongen slut och min gissning är att det tar några dagar sen kommer man att sakna sakna träningar, matcher och framför allt spelare och ledare i laget!

Mattias Valente, Wings: -Tjena, Idag vinner vi en match där jag tycker att Åkers är hetare och jobbar hårdare än oss trots tunt manskap.
Skoj att det blev match av det, kunde lika gärna bara spelats av mellan två lag utan något att spela för.
Vi tar med oss tre pinnar och en vinnarkänsla inför kvalet.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! En match med många ansikten där vi inte är med för fem öre första perioden. Checkar in 100% i andra perioden och sen avslutar säsongen med lite mellanmjölk i sista. Ha en bra dag!!

Jocke Lundholm, Linden:

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -Tjena Pelle. Viggan är för bra för oss idag. Vi spelar väldigt bra i perioder av matchen, men under fyra minuter i andra perioden gör Viggan fyra mål och dödar matchen.
Vi har som bekant haft det otroligt jobbigt i slutet av säsongen, men de grabbar som varit kvar och de juniorer vi använt ska ha en eloge. Nu är det bara önska alla fyra lagen som ska kvala stort lycka till, de är alla värda det och jag tror alla fyra har bra chans att ta sig upp.
Vi kommer igen nästa säsong. Starkare, snabbare och med ännu bättre inställning!

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:-Långsam och avvaktande förstaperiod, men sen tycker jag att vi gör det mycket bättre, resten av matchen. Väldigt roligt att ta en av direktplatserna förstås! Nu ser vi väldigt mycket fram emot nästa serie.

 

Kjell Svensson, Nacka:

Mikael Erdtman, Värmdö:– Vi har haft en lång resa med litet manskap och nu på slutet har vi lyft upp juniorer som nästan överpresterat mot vår förväntan. Mot Nacka  gick vår viktiga back Emil Anderssons skridsko sönder (stl. 49) så Tessan fick spela back, vilket han gjorde väldigt bra. Framåt är vi duktiga och när Wille Gustavsson, Joel och Alex Ahlin visade vägen med sin kampvilja, ja då följde hela laget med och var bättre än Nacka idag.

FORTSIS

Robert Spath, Nynäs:-Var en riktigt bra match från bägge lagen, tätt och tufft rakt igenom, där vi till slut lyckades dra ifrån till segern.

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle. Tycker att Nynäs vinner rättvist. Vi har rätt många chanser att sätta dit pucken men ser jag över hela säsongen har det varit ett av problemen. Men jag tycker att vi har gjort en mycket bra säsong efter våra förutsättningar.Men ett stort grattis och lycka till!

Uffe Rådbjer, Tumba: -Ja verkligen tråkigt att det är slut redan nu,men vi får skylla oss själva. Hade vi spelat lite mer åt det som vi gjort i slutet så hade vi varit där. Summerar ihop ganska många tappade poäng i onödan men många frånvarotimmar på många spelare. Vi har dessutom tappat 10-12 spelare som valt att byta lag och slutat när jag räknat med dom.
Dagens match ville vi  visa detta och vädrade 8 J20/J18 spelare som gjorde sin första seniorlag, o det med bravur. Farsta har bara 3-4 spelare som axlar laget, funkar inte i längden. Vi va  mycket tyngre idag. Klart slut.
Tack för denna säsong.

Alex Holst, Farsta: -Återkommer…

One thought on “Nacka och Nynäs spelar PlayOff!”

  1. En intressant fråga att ställa till Erik i Göta, kommer han fortsätta som tränare när han nu blivit sportchef ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.