Nacka överraskade och Wings vinglade in tre poäng.

Ja, att Nacka skulle vinna i Eskilstuna var sannerligen oväntat men hockey är ju en sport där man många gånger får en oväntad utgång vilket gör hockey så attraktivt!!
Wings var kanske favoriter i matchen mot Viggan men trepoängaren skapades först i sista minuten av matchen! Viggan visade upp sina vassa forwards och trots att man saknade fyra bra spelare tog man matchen till en rysare.
Hanviken fick också kämpa ordentligt för att få med sig tre poäng men nu är man verkligen en av tre som slåss om platserna i Hockeyettan.

Tim Johansson-Bräck: -Tycker det var en jämn match. Jävligt bittert att släppa sista med minuten kvar, men det är små marginaler ibland. Bara att ladda om inför torsdag nu

Mattias Valente:-Tjenare, Vet inte riktigt vad jag skall säga om detta.Viggan gör det svårt för oss och vi gör inte mycket för att undvika det.
Vi kommer ut ok i första trots ganska trög inledning så leder vi med 0-2, kanske inte helt rättvist.
I andra går vi ner oss fullständigt och gör nog de flesta fel man kan göra om man vill vinna kvalmatcher och hamnar således i underläge efter två.
I tredje får vi lite tryck men det är två individuella prestationer som gör att vi vänder och vinner.
Återigen lyckas vi hitta ett sätt att vinna.Fantastiskt sköna tre poäng!
Nu njuter vi ikväll och laddar om för nästa omgång hemma i Backen.

Jocke Lundholm:

Kjell Svensson:-Tjena, en bussresa hem sent en tisdag kväll känns såklart jäkla mycket skönare efter 2 inkasserade poäng mot ett starkt Linden! Tycker vi kommer ut riktigt bra i första o styr delvis den perioden, synd att vi släpper in ett mål sent! Andra perioden är däremot Lindens helt, kanske något orättvist att vi vinner den. Sista perioden är jämn men man ser goda tendenser av vårt spel, likt när vi spelat som bäst under säsongen!
Philip Nilsson-Fornes: Riktigt stark insats igen. Vi är värda 3 poäng men Linden är grymt starka och trycker in sista målet. Juniorerna gör ett grymt jobb igen och Adam bra i kassen. Framtiden ser ljus ut och vi tänker fortsätta störa resten av lagen sista veckan och köra på!
Vill hylla jättebacken Enbacka också. Jag var på han lite extra igår så idag gör han två mål. Kommer fortsätta trippa och tackla lite extra där i fortsättningen!

Calle Wendt: -Ja, mycket bättre match från vår sida idag. Tycker vi för spelet långa stunder men lyckas inte göra mål. Tyvärr får de en drömstart på en riktigt billig utvisning som ingen annan än dagens domare såg. Några steg framåt iaf trots att vi inte vinner iaf.

Nichlas Perers: -Blev en tuff derbymatch som alltid mot Trånkan. Tre poäng var det viktiga idag även om vi tycker att det finns en växel till i det här laget. Vi får försöka peta i den redan på torsdag då vi får chans till revansch mot Linden.

Toppbilden visar lagledare Peter Mattsson, Wings.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.