Ny omgång i Pang-på-schemat!

Får vi vara så förmätna att anta att Hanviken och Linden har en bra chans till tre poäng i den här omgången medan matchen mellan Viggan och Wings känns som en öppen historia?
Det är bara fyra matcher kvar av säsongen och fyra av dessa sex lag har rimligtvis god chans till uppflyttning till Hockeyettan.

Linden har bra form men Wings är väldigt kreativa också även om man inte är riktigt lika stabila som Linden, så är ett Hockeyettankontrakt högst möjligt.

Hanviken har hittat känslan igen och att ramla ur Hockeyettan vore ett hårt slag för klubben så man hjälps nog åt allihop i organisationen för att vinna de matcher som återstår.

Viggan är jokern i sammanhanget och kan vinna mot alla i serien men kanske också förlora matcherna? Inte lika jämna femmor som Linden och Wings vilket troligen visar sig i en serie på 10 matcher. Men..Viggan har en väldigt bra målvakt i Björn Fors och om försvaret är tätt så kan man gå långt.

Trånkan har det väldigt jobbigt och får inte spelet att stämma, bara tre poäng injagade så nu vill man bara avsluta snyggt..kanske kan man slappna av och spela litet bättre?

Nacka har positivism i sinnet efter att äntligen få vinna en match. Det kan betyda en hel del så man kanske gör en jämn tillställning i Smehallen?

Toppbilden visar Christopher Tumba, som gör väldigt snygga mål..då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.