Inget Fredagsmys i Flempan

Nej, det var mer smärta än mys i Visättrahallen på fredagskvällen. Två skador i Spånga, en möjlig fotled och en knäskål på villovägar samt att Flempans killar inte kunde ta poäng var också smärtsamt..för dem.
Matcherna som redaktionen sett med Flempan är väldigt ovanliga..men sevärda, då deras spelare lyckas få motståndarna så pass konfunderade att man många gånger tappar poäng även om man borde vunnit. Tricket verkar vara att man behärskar att dra ned på tempot för att plötsligt slå på farten igen.
Ikväll trodde vi nog att Flempan skulle gå ikapp Spånga en tredje gång men Spånga slet som djur för att freda sitt mål och keepern Rudhage var strålande..så tre poäng till Västerort denna kväll.

Rimbo tar en stabil seger mot Värmdö och går loss i tabelltoppen!!

I Alltvåan gör Åker en mycket bra match mot Viggan och går upp till tredje plats i tabellen, bara två poäng bakom Nacka i toppen.

Tumba är mer effektiva än Järfälla och vinner klart trots att Järfälla skjuter fler skott på mål.

Haninge nollar Göta på bortaplan och vinner sista perioden med 5-0!! Haninge kommer starkt.

Nacka gör något remarkabelt i matchen mot Trånkan då man ligger under med 2-5 efter två perioder men vinner matchen med 6-5!!

ALLTVÅAN

Daniel Enbacka, Nacka: -Tjena Pelle, vi drar på oss för många utvisningar och Trånkan straffar oss två första! Men vi är jävligt starka och spelar fulla 60 minuter! Stort eloge till hela laget som verkligen krigar idag! Många man vill hylla men en som står ut något extra idag är Lindstedt!

 

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Ja idag var låååångt ner i källaren. All respekt till Haninges insats, men idag mötte de inte Göta Traneberg anno 2019-2020. Idag var det ett lag (alla spelare och ledare inkluderat) som underpresterade maximalt. Vi får reflektera på vår gemensamma frukost imorgon, men jag är grymt säker på att vi kommer långt mycket starkare till tisdag.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Idag tycker jag det var första matchen på länge där vi gör ett bra jobb över 60 minuter. Hårt slit lönar sig alltid och det visar sig i tredje där vi får ordentlig utdelning. Grabbarna ska ha en stor eloge för en mycket väl genomförd insats! Ikväll njuter vi av segern och imorgon har vi fötterna på jorden och tränar igen. Trevlig kväll ?

Ulf Rådbjer, Tumba:-Gomorron.
Batteriet dog i tfn o jag slocknade i soffan efter segerwhiskeyn men vi gjorde en mycket bra laginsats och vi ville vinna. Vi jobbade över hela banan och fick utdelning på våra chanser. Det tillsammans med en bra målvakt, David Forsberg så bärgades 3 poäng.
Noterbart domare Eriksson va bra? ( @Notan.. även en blind höna…..) ?
Trevlig Helg

Rickard Rydén, Åker: -Ja verkligen proppen ur ikväll. Bra två första perioder idag. I början stor matchen och väger där Lukas gör ett par riktigt bra räddningar. Mål för Viggebyholm där så kan matchen då en annan bild. Istället så tar vill ledningen och producerar bra framåt och leder med 2-0 efter första. I andra försätter vi att ösa på framåt och får även bra utdelning. Ställningen efter två, 7-0. I sista slår vi av på farten lite och de kan reducera till 7-3 innan vi gör sista målet. Skön vinst

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Har inte så mycket att säga idag. Vi glömmer det här och fokuserar på nästa match


Denis Strand 3 mål och en assist ikväll

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN:

Ivan Ciernik, Flemingsberg:-Sometimes is not going the way you want. We need to work harder.

Skyllberg & Linder

Blick och Pettersson

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej
Lite avvaktade spel i första perioden jämn period tog över större delen av andra men Värmdö är inte helt ofarliga vänder spelet bra Tredje perioden orkade dom ej men har en hel del chanser gick på chans
Kul att hålla nollan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.