Lördagsglädje på Gotland

Sudret firar sin första trepoängare på hemmaplan och det ordentligt!! Man gör många mål på Nynäshamn som förlorar med 8-2 (!).

Sudret parkerar nu på tredje plats efter tre omgångar och imorgon tar man emot SPAIF! Kan det innebära en andraplats i tabellen?

 

Peter Lindström, Sudret: -Vi gjorde det bra i tredje matchen i rad. Vi tog ledningen och kontrollerade matchen ganska bra men Nynäs var bra i andra men vi avgör matchen när dom får en 5 minuters utvisning där vi gör två mål. Tyckte att några killar stod ut litet extra, mv Christian Van den Bosch samt Gabriel Melin och Victor Lindström.

Daniel Svensson lagl., Nynäs: Ja du, jag är nog den sämste coachen ever, nu när båda coacherna är borta pga sjukdom..eller det vete tusan vad som var fel idag.
Kanske gick vi bara för 90% medan Sudret gick för 110%. De var verkligen taggade och gav allt! De slängde sig och täckte skott mm mm.

Vi förde ju faktiskt spelet men man måste ju göra mål också! All respekt till Sudret!
Kuriosa var att domaren uteblev pga en bilkrock så domarkontrollanten Söderling kallades in från Visby och gjorde ett habilt jobb!

 


Gabriel Melin, femtonåringen, gjorde 1 mål och 3 ass (!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.